Ha elvégzem az állatorvosit mennyi esélyem van arra, hogy el is tudok helyezkedni? És zoológusként? (tudásbázis)
Ha elérkezett az idő, majd jelezz :)
Nálunk az egyik a páromé, neki adott volt. Én meg 3 évig rinyáltam, aztán lett még egy :) Azóta imádom mindkettőt. Pont ma fürdettem meg a fiatalabbat, meg kezeltem le a bűzmirigyét, mert totál tele volt. De most fincsi és illatos :)
Helyes-helyes!
Nem is gondolja az ember, mi mindent kap a kutyájától és rajta keresztül. Nekem pl. egy csomó ismerősöm lett a kutyám által. Szóval nagyon, de nagyon jó dolog :)
Nekünk kettő van, mindkettő egyéniség maga fajtáján belül is :)
Imádnivalóak!
Kérdezd meg esetleg az Állatkertben az ottani állatorvosoktól. Nekik talán nagyobb a rálátásuk a lehetőségekre.
Kívánom, hogy teljesüljön a kívánságod! Én is odavagyok az állatokért, érdekelnek minden szempontból (azóta is kapom a "te hülye vagy"-jellegű gesztusokat...), és nekem is nagy álmom volt, hogy etológus vagy ornitológus legyek. Végül nem az lettem, mert volt olyan, ami testhezállóbb volt, de azóta is nagy érdeklődéssel vagyok a téma, és az élő állatok iránt is. Pl. a hortobágyi madárkórház is érdekes lehet, ott is érdeklődhetsz, ilyen helyen talán többet tudnak mondani neked.
Sok sikert! És örülök, hogy a "mai fiatalok" között is vannak ilyen érdeklődésűek!
Meg kell tanulni, de ami szereti az állatokat, annak ez nem okoz problémát. Én kutyakozmetikus vagyok, a koszos kutyák popsijáról sem egy nagy élmény levakarni az odaragadt kakit, vagy kinyomni a bűzmirigyét, de ez része a munkánknak ezért nem csinálok belőle nagy ügyet. A fiú kutyusok nemi szervét is meg kell fogni, lenyírni róla a szőrt stb.
Azért egy nagyobb városban ritkán fordul elő, hogy ellő tehénhez hívják a dokit...Főleg a fővárosban.
Egy kérdés: Kész vagy nyakig belebújni a tehén fenekébe? Bocs...ez velejár.Nem is ritka probléma.Ha csini rendelőd is lesz,ezt akkor is meg kell tanulnod...Gondold át ezt a részét is...
Esetleg gyermekgyógyász?Őket is totózni kell,"asse" mondja meg...:D
Állatorvos mindig kell és nagy igény van a jó állatorvosokra. Igen, magánrendelőben gondolkodj, amit ügyesen és elhivatottan kell csinálni, akkor tuti menni fog és a gazdik hűségesek lesznek majd!
4 éve költöztem Budapestre, azóta ugyanhhoz az állatorvoshoz járok. Ha az ember rátalált egy jó dokira, nem hagyja ott.
Szóval hajráááá!!!
További ajánlott fórumok:
- Felfüggesztett büntetés szerepel-e az erkölcsi bizonyítványban, és el lehet-e így helyezkedni valahol?
- Lánykutya ivartalanítása. Mit szóltok hozzá? Nagyfiam nem akarja engedni, állatorvos szerint muszáj.
- Kutya ivartalanítás. Megengednéd-e egy állatorvosnak hogy a lakásában végezze a műtétet...
- Kutyusom gyenge, Kutyához értők, állatorvosok segítsetek!
- Szerintetek kamionos jogsival el lehet manapság helyezkedni?
- Az állatorvos egy hónap elteltével újra beadta véletlenül a veszettség elleni oltást. Nem lesz baja a kutyusnak?