Ha el vagy kenődve, mivel vidítod fel magad? (beszélgetés)
Szívesen! EGY KÉT VICC,NEKED.
- Kedves Pisti! A mi kapcsolatunk nem folytatódhat tovább. A távolság, ami elválaszt minket, nagyon nagy. Biztosíthatlak, amióta elmentél, már kétszer csaltalak meg. Légyszíves, küldd vissza nekem a fotót, amit korábban küldtem.
A katona kiakad, megkéri a társait, hogy ajándékozzanak neki egy fotót a barátnőjükről, a feleségükről, a nővérükről, az unokahugukról. 57 fotót gyűjt össze. Beleteszi mindet egy levélbe, együtt Marinak a fotójával, és ezt írja hozzá:
- Kedves Mari! Ne haragudj, de nem sikerül emlékeznem, hogy ki is vagy te! Légyszíves, vedd ki a tiédet, és a többit küldd vissza!
A rendőr leállítja az autóst az autópályán, és megkérdi tőle:
- Uram, megkérdezhetem, mióta jön hibás hátsó lámpákkal?
A sofőr kiszáll, megnézi a kocsi hátulját, majd térdre esik és elkezd zokogni.
- Ugyan már, annyira azért nem súlyos a helyzet! - nyugtatja a rendőr - Pár kiégett izzó miatt még nem kell elkeseredni.
- Nem? És az utánfutóm, meg a motorcsónakom?
Igen.
Valóban,minden érzést meg kell élnünk,ami a "lelkünkbe talál",a negatívokat is ,csak azokat hamar el kell engednük,meg kell élni a szomorúságot is,de gyorsan ki kell lábalni belőlle,igen meg kell látni mindenben a jót,sőtt keresni kell azt,a legrosszindulatúbb emberben is ,persze van akit nem lehet megváltoztatni,megjavítani,általában az emberek csak saját elhatározásukból tudnak kilábalni az a "gödörből".
Nézőpontot kell váltani.
Hagyni kell egy kis időt saját magunknak,olyan dolgokat kell csinálni,amit már rég meg akartál tenni,valami szokatlant,kinek-mit jelent ez. Szard le a házimunkát,csak a minimállis dolgokat tedd meg azok közül amihez nincs kedved,úgyolvastam nincs gyermeked,akkor ezt könnyen megteheted.
Keresd meg mi az ami te vagy valójában!
Sok sikert!
Na, mi van? Ehhh, ezek a fránya csillagok megint rosszul állnak ..... :o/
:o))
szénné iszom magam
nincs más ötlet
Becsukom az ajtómat, bekapcsolok vidám pörgős zenét, és ugrálok mint egy félőrült! :-))) Miután jól kitomboltam magam, magamra csukom a fürdőszobát, és lágy zene mellett nyakig merülök a forró vízben. Utána elvonulok aludni! Másnapra mindig szebben látom a világot! :-))
Persze nekem könnyű, nincs még gyerekem... de ha lenne vele próbálnék valami vidám dolgot csinálni... :-)))