Ha egy nő hónapok évek óta nem szexel a párjával.... megoldás lehet e egy női vágyfokozó bevétele? (beszélgetés)
én csodálom, ha valakinél hónapok/évek óta nincs sex, hogy még együtt vannak:S
Sztem, a legnagyobb igazság a sok közül, hogy e nélkül nincs kapcsolat...
mert mint mondtam, nem ezzel van baj, hanem a kapcsolattal, azon kéne segíteni, pláne. hogy a nőknél legtöbb esetben érzelemfüggő a szex.
Próbáljatok ki valami újat.Esetleg menjetek el vacsizni romantikus helyre,egy finom vörösbor,egy puszi...ha még ragaszkodtok egymáshoz szerintem beindít.Jobb mint a vágyfokozó tabletta.....
Akár ;-))
Én a szülés után voltam úgy hogy nem kívántam... aztán a nőgyógyászt kérdeztem hogy tudnae erre valami megoldást, valami vágysekentőt.... Mire a doki azt válaszolta, ilyen nincs, partner válltást javasol :-)
Elmeséltem itthon de a férjemnek nem tetszet az ajánlat :-))
Nem nekem van ezzel problémám, csak jópár barátnőm, kolleganőm... panaszkodik hogy már nem megy nekik, hónapok, évek óta zéró szex, mert egyáltalán nem kivánják a párjukat, a hátuk közepére sem.... De ez a bogyó sem segíteni ahhoz hogy lefeküdjenek a párjukkal! :-(
Ez a bogyó szerintem csak annak lenne jó aki aktív nemi életet él, és ezzel még fokozzák az izgalmakat....!?
kérdésre a válasz :NEM
egy nőnek nem vágyfokozó kell,hanem jó pasi :)
ez elég szomorú....remélhetőleg a ritkább is.
hát... én ismerek olyat, aki örömlányhoz járt a kismamaság alatt... szülés után gyorsan el is váltsk.
Igen, de ebben az esetben lehet nem bogyóval kell kezdeni.űmindenesetre azt sem látom, hogy a topiknyitó lenne a problémás, és nem is írt semmit.
nemcsak aktussal lehet örömöt szerezni, persze vannak extrém esetek, betegségek, de a többi szerintem annyi, hogy felismerjük nemcsak a mi igényeink illetve ebben az esetben nemigényeink fontosak.
vagy amikor egy nő terhes? és mondjuk az első pillanattól kezdve veszélyeztetett,olyat is ismerek...9 hónap szex nélkül aztán császár és még 6 hét. az is majdnem 1 év.....furcsa lenne ha pasi félre lépne.
nekem volt egy barátom annó aki nagyon komoly autóbalesetet szenvedett, csak az intenzíven volt 3 hónapig,majd még 3 hónapig a sima osztályon, mikor haza került még wc-re se tudott menni egyedül, turmixokat evett és ujra tanult beszélni,járni. 2 évig nem éltünk nemi életet,mert nem volt rá képes. hagytam volna el,vagy csaltam volna meg? persze ez más, de nem lehet tudni mi van a háttérben és nem minden a szex egy kapcsolatban,a lelket is ápolni kell.
igen,de ő a megoldáson dolgozik és nem azon,hogy nincs. szeretne változtatni és ez jó dolog. nem azon kell keseregni,hogy nincs,hanem hogy legyen....szerintem.
pont ezért látom úgy, hogy nem biztos, hogy a probléma azon van, hogy nincs szex, mert nem ez az ok...pusztán tünet.
itt nem erről van szó...ezen már túl vannak.
Nem tudom azt hiszem, nem tudnék annyira önző lenni, hogy elvárjam a páromtól ennyi ideig-évekig a szexmentességet.
Akkor sem szabad leirni,és dicséretes,hogy nem adta fel.
Itt azt hiszem a hangsúly az éveken van, az már eléggé szélsőséges, és nehezen tolerálható.
"Akkor nagyon-nagy gondok lehetnek minden téren!!!!!! "
én erre értettem. ez nem feltétlen igy vagy.
nem leírtuk.
csak azt mondtuk, hogy gond van.
lehet/kell róla beszélni, de nyilván a kapcsolattól függ, hogy érdemes-e.
Szerintem minden eszközt meg kell ragadni,hogy meg mentsd a nemi életedet,és ha a bogyó kell hozzá akkor én simán bevenném.
Aki azt mondja,hogy nagy bajok vannak más téren is egy ilyen kapcsolatban, annak üzenem,hogy nem kell ahoz baj,hogy ne kívánjuk a párunkat. Nekem szülés utés után pangott nagyon a libidóm amit a férjem nagyon tolerált és minél jobban eltoltam magamtól ő annál több szeretetet adott. Sok idő kellett,hogy visszajöjjön az érdeklődésem és most megint minden ok. Nem kell mindjárt leirni azt a házasságot ahol éppen nincs szex.
Akkormeg nem a tabletta a megoldás! Biztos láttátok vasárnap az esti műsorban erröl volt szó... Nemhiszem hogy az a nő aki a férjével vagy élettársával nem.. bevesz egy ilyen tablettát és egyből megváltozik minden, és rágerjed.... és minden szép...
ez is lehet,de nem feltétlen.
igen, sajnos erre nekem is rá kellett jönnöm...
Nem a férfiakra frigid, csak arra a férfira. Ha megcsapná egy kaland szelet, tuti jönne a bizsergés...Tapasztalat, pár éve átestem ezen, el is hagytam az illetőt. Sex nélkül nincs kapcsolat.
Szerintem sem jó megoldás egy bogyó, hamár régóta nem volt semmi!
kérdés, h a nőnek miért nincs nemi vágya...esetleg szed vmi gyógyszert, ami leállítja...vagy a kapcsolatban vannak hibák? sok kérdés van.
További ajánlott fórumok: