Ha egy lízinges autó totálkáros lesz, a biztosító kifizeti a banknak az autót, akkor kié lesz a roncs? (tudásbázis)
Köszi :)
Azért remélem ezt sose kell megtudnunk hogy is van :)
Értem, köszi az infót, lehetne még egy kérdésem?
Ha fizet a biztosító, tegyük fel 500 ezret, de nekem még van tartozásom a bank felé mondjuk szintén 500 ezer, ha én ezt kifizetem, akkor sem tarthatom meg a roncsot?
akkor a parod irjon rola szamlat v vmelyik haverja, h megvette toletek vmennyiert. Nevetseges osszeg is tokeletes, csak a ronccsal elvileg kell vmit csinalni! egyebkent elvileg fel is becsulik a roncs erteket - mert mindegyiknek van erteke! van a biztositoknak hivatalos becslojuk! - az O altala megallapitott erteket veszik alapul - nalunk igy volt.
lehet h mashol igy van - Allianz-os volt a biztositasunk.
nézd meg a naplómban a mi autónkat:)))
totálkár....
:)
biztos h a tiéd, mert ha akarod akkor meg is csináltathatod... még ha nem éri meg akkor is...
mert mi van ha a szívedhez nő és te rajta kívül más autót el sem tudsz képzelni magadnak...:)))):DDD
További ajánlott fórumok:
- Axa biztosító reál hozam kiszámítása
- Kisállat biztosításánál milyen papírokat kell beküldeni a biztosítóhoz?
- Ha a férj meghal és nagy összegű kölcsönt vett fel amit a biztosító nem fizet azt a feleség is a törlesztést "örökli" vagy csak a gyerekei?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?
- 4 éves az LG fullHD smart 104cm tv és elromlott totálkáros lett, mennyit fog fizetni érte a biztositó?
- A biztosító a kórházban eltöltött napok után kifizeti a kórházi napidíjat. Ez érdekelne, hogy mennyi lenne egy napra?