Ha egy háasságbaan egyáltalán nincs vagy csak nagyon ritkán van szex, annak vége? (tudásbázis)
hát már bocsi, de egy 55 év feletti mitől idős?
tete :DDD
és attól még megy a sex, aki fiatalon kevesebbet mókázott, az idősebb korban is csak annyit fog, de ezt még 70 fölött is művelik, ha nem tudnád :))))
nah, az már kezdődő idős kor :DDD
Nem feltetlenul , sokan elnek pl betegseg miatt szexmentes eletet !
Vagy pedig a vermerseklet gyenge.....
Minden attol fugg miert ? !
Ha mind a 2-fel elfogadja a helyzetet a hazassag,parkapcsolat meg harmonikus is lehet.
ez olyan szerintem hogy:vele elsz,de nelküle!
es kinek jo ez hosszu tavon?
Szerintem ez a kortól is függ.
Fiatalon biztos,,,de idősen..?
Gondolok itt az 55 felettiekre...
Van remény szerintem.
Nekünk is volt egy olyan idöszak, amikor nem volt annyi. De minden helyrejött. Le kell ülni megbeszélni, nem elfutni a probléma elöl. Mi ezt tettük, és ma már nem telik úgy el nap, hogy ne lennénk együtt, pedig 7 éves házasok vagyunk:)
Sajnos tudjuk az okát és én már egyre nehezebben viselem nélküle. Kezd elegem lenni , hogy másfél éve szinte nincs.Magamnak kell csinálnom :(
Nem tudom , hogy mit csináljak , de az idegeim már készek !!!
Szerinem nem. Hiszen vannak olyan időszakok, amikor ez rajtad kívülálló okok miatt történik így.
-sok munka
-beteg a gyerek
stb. stb.
..ha tudod az okát, hogy miért van így, könnyen megfejtheted, hogy a véget jelenti-e;)
Nálunk is ez játszódott le!
Megspékelve azzal, hogy korábban sem volt sűrű csupán amikor "gyerekcsinálás" volt a cél.
Akkor viszont töményen. Utánna a fenti.
Már csak időnként szellemi szinten kívánom, de ahogy megjelenik elszáll:)
"Ha egy háasságbaan egyáltalán nincs vagy csak nagyon ritkán van szex, annak vége?"
éppenséggel nincs vége csak hát...
megcsalás lehet belőle, vagy éppen megcsalás miatt nincs szex, szóval attól még nincs vége egy kapcsolatnak de lehet ha továbbra is igy folytatódik..
Ne haragudj, most olvasom a másik fórumodat! Előtte nem olvastam és így a véleményem nagyban változott a dologról!
Ilyen kapcsolatban nem is csoda, hogy nem működik a szex, meg semmi egyéb sem!
Merj lépni és költözz! Ne tétovázz!
Még fiatal vagy, a babád kicsi, előtted az élet, nagy esélyed van egy normális emberrel leélni az életed! A picik jól alkalmazkodnak a változó dolgokra, sokkal jobban, mint amikor már 6-8 évesek! Akkor sokkal nehezebb a váltás nekik is és Neked is!
Biztos nagyon nehéz, tudom, mekkora dilemmát okoz kilépni egy házasságból, de ha nem teszed meg, előbb-utóbb bedilizel! És ennek a gyerek fogja meginni a levét!
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked!
Bővebben,olvastam,hogy a férjedel rossz köztetek a kommunikáció.NINCS KÖZTETEK MEGÉRTÉS,ILLETVE AZ Ő OLDALÁRÓL ELSŐSORBAN,AHOGY FIGYELMESsÉG SEM,HISZ KÉPES VÉGIG NÉZNI,HOGY TE CIPLED LE A GYEREKET A LÉPCSŐN,STB STB.EZ NEMTÖRŐDÖMSÉG A RÉSZÉRŐL,MÁRPEDIG AZZAL NEM TÖRŐDIK AZ EMBER,AMI NEM FONTOS SZÁMÁRA.A szexen lehet segíteni,új fehérneművel,izgalmasabb helyszínekkel,egy két segédeszközzel...a közönnyel és azzal,ha elmúlt a szerelem,hát nem sokat...senkit sem lehet kérni,hogy szeress,és bár felnőtt férfi létére,lehetne benne annyi gerinc,hogy családot alapítottam,törődök velük,ha ezt eőrltetni kell,szart sem ér az egész.És a kisfiad sem attól lesz a világ legboldogabb kisgyereke,hogy egy olyan családban nő fel,ahol azt a példát látja maga előtt,hogy anyu megszakad a sok dologban,apu meg bambul a tv előtt és semmi nem érdekli,sőt attól sem leesz boldogabb baba,hogy ettől feszültség vann a két szülő között,hideg a légkör,stb...
Bocsi,a nagy betűért,csak már későn vettem észre,nincs már ilyenkor erőm törölgetni,újra írni :)
Szerintem annak a kapcsolatnak már nem "Házasság" a neve.
Egy házasság szex nélkül egyáltalán nem működik, vagy csak rövid ideig, amíg az egyik nem talál magának mást, akivel jól érzi magát az ágyban.
Azért próbáljátok a dolgot megbeszélni, mert lehet, hogy csak "elbeszéltek" egymás mellett!
Már csak a kisgyerek kedvéért érdemes lenne ezt a helyzetet átgondolni és próbálni valamelyest helyre hozni.
Egy férfi sem bírja sokáig szex nélkül, előbb vagy utóbb, tudtoddal vagy anélkül máshoz fog járni, ahol megkapja azt, amit otthon nem. Akkor mitévő leszel?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, ha a párom ritkán iszik, de akkor nagyon?
- Segítsetek! Mi baj lehet 2 éve élünk együtt a barátommal, és már jó ideje nagyon ritkán szexelünk! Mi lehet a baj?
- Normális ha egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán beszélünk telefonon?
- Normális ha a 2 hetes tápszeres babám nagyon keményet és ritkán kakil?
- Soha, legalábbis nagyon ritkán iszom vizet, nagy baj?
- 10 éves fiam nagyon ritkán székel.Normális ez?