Ha ebay-en azt jelzem vissza, hogy nem jött meg az áru és közben átvettem, annak milyen következményei lehetnek? (tudásbázis kérdés)
Semmi. Irjal neki, hogy kozben megjott.
Nekem is volt mar ilyen, irtam az eladonak, kattintottam a kuldesre, egy perccel kesobb csengetett a postas :)
Az a probléma ezzel, hogy ha sok elveszett levél van akkor egy idő után nem fognak hozzánk postázni. Jogosan! Így is már sok ilyen eladó van.
Úgyhogy én a helyedben visszautalnám. Gondolom Paypalon fizettél így akkor meg van az ő Paypal address-e úgyhogy az a legegyenesebb dolog ha írsz neki és utalsz.
Nekem is volt ilyen. Elkértem az eladó paypal-ose mailét és visszautaltam neki.
Ha volt tracknumber a csomagon akkor meg fogja tudni az eladó, hogy átvetted, ha sima levél volt akkor nem.
Velünk is megesett már ugyanez, nem is egyszer Mi írtunk neki, hogy megérkezett a rendelt termék és árulja el, mi módon tudjuk visszautalni az árát.
Szerintem ebay-en nagyon tisztességesek az eladók, megérdemlik, hogy visszakapják a pénzt, ha később mégis megérkezik a rendelt termék. Írjál neki nyugodtan ;-)
Félreértések elkerülése végett, délelőtt jeleztem hogy nem jött meg, délután pedig átvettem az árut de mire felléptem ebay-re már visszautalta az árát.
Ingyen postás, ha ez számít valamit, gondolom ilyenkor nem kap értesítást hogy átvették a csomagot. Mit tegyek?
További ajánlott fórumok:
- Válás során, ha a férj megrágalmaz az első tárgyaláson, annak milyen következményei lehetnek?
- Sürgős kérdés! Milyen az a belső láz (gyerekeknél) és mik a tünetei, milyen következményi lehetnek?
- Mit jelent, ha valaki ellen gyorshajtásért ( 70 helyett 99 km/h ) közigazgatási eljárás indul? Mik lehetnek a következmények?
- Milyen vizsgálatokról maradok le, és milyen következményei lehetnek a manóra nézve, ha csak 18 hetes terhesen lát először doki?
- Milyen következményei illetve szövődményei lehetnek egy fejsérülésnek?
- Milyen következményei lehetnek?