Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét? (tudásbázis)
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólásokat!
Meglátom,hogy alakulnak a dolgok. Lehet észhez tér a férjem és nem lesz teszt sem így nem okozom traumát a kisfiamnak... :S
Végszóként csak annyit írnék,hogy az vesse rám az első követ,aki még nem hibázott. És akinek nem inge, ne vegye magára!
Na ez...Szép Volt!
Gratulálok!
én elmondtam a véleményem....
ők nekem ugrattak...
ó nem vagyok tanult??
tessék akkor hülye vagyok befejeztem...
szép estét mindenkinek....
Pont ezt akartam írni...
Sokan félnek a pókoktól...van ilyen...
Sokan félnek a tűtől...van ilyen...
Sokan a bezártságtól...van ilyen...
Valószínű van oka, valami múltbéli, de akkor sem mennyiségi kérdés (pl: kit hányszor szúrtak meg)...
tanult?
ez miből jött le róla?
bocsánat, nem bántásból, de nekem valahogy éppen az ellenkezője jött le: felületes információk, tudálékosság mögöttes tartalom nélkül.
Na ez jó példa...pont 3 éves volt a fiam mikor kivették a manduláit (orr-garat)...
Vettem neki pizsit, rövidnacis/pólósat, hisz nyár és lehetett bevinni(csak a műtét napján volt kórházi ruci rajta).
A két váltás pizsit hordta a kórházban, majd ahogy hazajöttünk, gőzöm sincs miért, de elraktam.
Következő nyáron került elő...Egyem meg, annyira megörült, de így:
-"Anya, te vettél Nekem új pizsit, de Szépek!?"
Hirtelen nem gondolkoztam és mondtam, hogy dehogy kicsim, ebben voltál tavaly a kórházban...
Kérdése:
-"Én voltam Kórházban?"
Az agy szelektál!!!
én pl: félek a tűktől. mert kiskoromba sokat szurkáltak..
félek a pókoktól mert kicsiként rám mászott egy nagyobb....
nekem ezek traumák voltak....
és lehet hülyeségeket beszélek.... :(
18!!!szor műtöttek 18 éves koromig!!
Mindenre emlékszem, de nem hiszem, hogy sérültebb lennék bárkinél is!
Az bizony. :)
És tanulatlan is. :P
nem tudhatod, hogy milyen életem van és volt...
akkor én nyilván fura ember vagyok, hogy emlékszem szinte mindenre a kisgyerek koromból...
hogy hányszor szúrtak meg...meg ilyenek...
nézetek le szóljatok meg...
nem érdekel...
Hát, ha elraktároz egy ilyet, hogy belenyúltak a szájába, akkor az én gyerekeim lelki trottyok, mind a háromnak volt szájpenésze, és napokig túrkáltam a szájukban. Sajnálom is őket, borzasztóan, hogy ez mekkora teher nekik.
Lehet, hogy tanult vagy (bár, a 3 szakvizsgás orvos barátnőm saját magát nem tartja annak), de hogy nulla érzéked van az élethez, az tuti.
További ajánlott fórumok:
- Apasági tesztet hogyan csináltassak?
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Beültetés után hány nappal csináltatok otthoni terhes tesztet?
- Hol tudnék csináltatni candida tesztet? Ahol segitenek is a gyógyulásban? Kérem segitsetek!!
- HPV tesztet érdemes-e csináltatni?
- Valaki csináltatott kombinált tesztet a Margit kórházban, Budán? Mennyi idő alatt lett kész?