Ha a párod felajánlaná, hogy tartsatok szeretőt? (beszélgetős fórum)
Oké, csak pasi legyen! :-P
Amúgy valószínűleg nem mennék bele!
Furcsa, hogy egyáltalán gondolkoztál rajta. Próbálsz megértő lenni még ilyen helyzetben is az érdekes. Ne erőltesd ennyire.
Mit is kaptál? Érzelmi zsarolást, ki akarnak használni, nem szeret, egy pocsék kapcsolat kezdetét. Talán összeházasodnál vele?
Szerintem nincs helye megértésnek, ha nem változtat, jöhet a búcsú.
Amúgy ez teljesen olyan, mint a "lehet két férfit egyszerre szeretni? fórum". Ott le írtam a véleményem. Röviden: nem működhet.
Sziasztok!
Leginkább szerintem felfogás valamint neveltetés kérdése. Nekem is felajánlotta a vőlegényem, sőt ismételten emlegeti a témát. Viszont ez nekem nagyon idegen. Tudom, hogy sok kapcsolatnak kifejezetten jót tett már a harmadik személy bevonása - ismerősöm is mesélt róla - de nekem ez egy házasságba semmiképpen nem fér bele. Egyrészt az eskü miatt, másrészt pedig a szerelemről alkotott romantikus felfogásom miatt. A párom mellett szóljon az az érv, hogy ifjú korában átesett egy elég kényes műtéten amiből adódóan nem mert lányoknál kezdeményezni, és ez a sok-sok év alatt felgyülemlett elfojtott vágy vagy ösztön ki kell hogy csapódjon valahol. Többször elmondta, hogy tudja hogy ezzel nekem fájdalmat okoz, de nem tudja megígérni azt hogy ne lenne szívesen más nőkkel is. Szeretné ha megengedném ezt neki, vagy beszállnék én is. Viszont - és most jön a csavar a történetbe - ha nem lesz más megoldás ő öngyilkos lesz. Szóval most erőteljesen gondolkodom azon, hogy közös ház ide-oda, eljegyzés, biztos anyagi háttér ellenére lassan jobb lenne lépnem. Szerintem, ha egy kapcsolatot egy másik ember bevonása ment meg az...már valami más. Talán csak az én gondolkodásom a túl maradi, de nem tudok rajta változtatni.
NORMÁLIS aki ilyesmit kitalál????!
Ha nem vagyok elég neki, lehet arrébb tolni a biciklit!
Azt mondjuk ugye a nagy eskükor,hogy szeretni és tisztelni fogom,míg a halál el nem választ,ugyebár.
Szóval szerinted nem lehet úgy szeretni és tisztelni valakit,hogy tiszteletben tartjuk az ő testi vágyait is?
Mi nők nem várjuk el a férjünktől,hogy megértsen,hogy békén hagyjon minket,mert épp nem kívánjuk ,vagy fáj a fejünk ,vagy menstruálunk egy hónapban épp véletlenül harmadszor?
Mi nem várjuk el,hogy tiszteletbe tartsa a mi érzéseinket?
Miért olyan elképzelhetetlen az,hogy egy férj,és egy feleség valóban meg tudják ezt beszélni,hisz szeretik és tisztelik egymást?
Miért az a tisztességesebb ,ha elválnak,csak mert mondjuk sok év után a nő nem igényli annyiszor,és a férj ezt elmondja,ő meg már szórja is ki az erkélyen a ruháit?
Vicc:
Két házaspár elhatározza, hogy feldobják a házaséletüket, így párt cserélnek. Másnap mondja az egyik férj a másiknak: - Te, én nagyon jól éreztem az este magam. Mire a másik: - És szerinted a lányok?
Teljesen mindegy, hány éves az ember, az a fájdalmas tüske, ami ezekre a szavakra a bőrébe fúródik, ugyanúgy fog fájni. Persze, ha már nem szereti, akkor csak kirázza magából. De szerény véleményem szerint 50 évesen is lehet új életet kezdeni. Már miért ne lehetne?
Az erkölcsi nézeteinktől függ, hogy mit tartunk természetesnek és mit nem egy kapcsolatban.
Bohóccá akkor válna az ember, ha hagyná magát továbbra is! Senkinek sincs joga megalázni a másikat.
ÁÁÁ! Aki ilyesmit kérdez a feleségétől az már rég nem szereti! Lehet, hogy valamikor szerette... de ez nonsense, hogy ilyesmit kérjen tőle.
Szerintem ez a hapsi el van kényeztetve. Maradt otthon egyszer is csak a gyerekkel? Kiveszi a részét a házimunkából, segít a feleségének a gyereknevelésben? Vagy csak elvárja, hogy a felesége mindent elé rakjon, mert ő a férfi a pénzekereső?
Ne keress már neki mentségeket! Ez az elhanyagolt dolog... a plafonon vagyok tőle! A családi élet nem abból áll, hogy a hapsi elmegy dolgozni, s mikor hazajön akkor bámulja az asszonyt, aki kora reggeltől napestig mos, főz, takarít, gyereket nevel... és közben várja, hogy a segge alá rakjon mindent, merthogy ő már dolgozott egész nap! Nekünk bezzeg nem jár le a munkaidőnk 16 órakor, nekünk lehet, hogy még éjjel egykor is a gyermekünk lázát kell csillapítani, mert beteg, mialatt az "erősebbik" nem horkolva fordul a másik oldalára. És akkor csodálkozik, hogy mire az asszony berogy az ágyba, nem teszi neki kedvel szét a lábait! Na neeeeee! Az ilyenek, mint te, csak a lovat adják alájuk!
További ajánlott fórumok:
- Lefogyok és életmódot váltok - a szemetek előtt! Tartsatok velem!
- Fogyjunk együtt a Weight Watchers módszerrel, tartsatok velem
- Halálod után felajánlanád a szerveidet?
- Megunt tárgyak felajánlása humorosan :-D
- TE felajánlanád halálod után a tested az orvostudomány számára kutatási célokra?
- Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád?