Ha a magánvállalkozó bejelentett 30 napra (határozott idejű munkaszerződéssel)a fizetésből levont járulékokat hova kell befizetni? (tudásbázis)
5. 18f139611b
2012. jún. 19. 09:27
a nav honlapján rajta van minden info
4. THM-01
2012. jún. 19. 09:17
A másik általad megnyitott fórumból az a gyanúm, hogy te nem igazán vagy őszinte....
Most akkor te a vállalkozó vagy - vagy az alkalmazott?????
Ne élj vissza az emberek segítőkészségével!
Írtam neked a másikba is...
3. banyamanka
2012. jún. 12. 05:56
De honnan tudom,hogy mennyit kell levonni a fizetésemből és a NAV-nál melyik számlaszámra kell beküldeni?
2. 67c816cf2e (válaszként erre: 1. - Banyamanka)
2012. jún. 11. 13:01
Mindent a NAV-nak fizetünk, de ezt ő fizeti be, és levonja a béredből.
1. banyamanka
2012. jún. 11. 12:56
Szeretném megkérdezni, hogy ha magánvállalkozó bejelentett 30 napra (határozott idejű munkaszerződéssel)a fizetésből levon járulékokat hova kell befizetni?
Lehet,hogy bután hangszik a kérdés,de én még soha nem csináltam ilyet és szeretném megtanulni!
A válaszokat előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Ha Gyesen/Gyeden lévő kismama terhes lesz, és a Gyes vagy Gyed ideje alatt szül, milyen járulékokban részesül az utolsó szülést követően?
- Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket!
- Te mit tennél ha az öcséd bejelentené, hogy római katolikus pap lesz vagy szerzetes?
- Zavarna titeket, ha az eddigi teljesen bejelentett „fehér“ munkabért ezentúl minimálra bejelentve szürkén kapnátok?
- Munkaviszony megszűnése határozott munkaszerződésnél
- 4, vagy 6 órás bejelentett munkaviszony mellett nem kell fizetnem a vállalkozói járulékokat?