Ha a kisfiam elalszik a kocsiban, akkor mit tegyek, hogy ne bukjon le a feje? (beszélgetés)
na, kiderült, hogy dönthető4 nagyon szupi!
köszi mindenkinek!
Én nem láttam rajta, igaz sötétben kocsikáztunk, de Apa azt mondta lehet dönteni, mert amikor beszerelte, akkor észre vette, hogy lehet. Az ülés oldalán láttam valami ábrákat, ami szerintem a döntésre utal, de nem nagyon volt időn nézegetni.
Hétfőn utazunk a nagyiékhoz, akkor tuti ki lesz próbálva, mert biztos bealszik párszor az úton :)
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
nekünk is az van, a képen látod is az ülést, a lába között alul az ülés alatt benyúlsz, felhúzod a kis kallantyút és egyidejűleg húzod is előre az egész alját.
de az ülésen rajta is van a piktogram sztem, hogy hogy kell csinálni
ilyesmiről beszélek:
eddig keresgéltem, de nem találom, ahonnan én rendeltem, ki lehetett választani a mintát is, és tökéletesen illeszkedik a nyakára, cipzározható a külső huzat, így mosható is
szia!
mennyi idős a fiad?
én vennék olyan gyerekülést,ami billenthető,ha elalszik.Szerintem ez a legjobb.De attól is függ,h mekkora.
További ajánlott fórumok:
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- 21 hónapos kisfiam nem akar főtt ételt enni hónapok óta! Ha tudtok segítsetek, tanácstalan vagyok, mit tegyek?
- Kisfiam tanulási nehézségekkel küzd, diszlexia diszgráphia, mit tegyek ha az iskola nem segít kellőképpen?
- 2 és fél hónapos kisfiam állandóan sír, csak akkor nem ha ölbe van.Mit tegyek?
- Már lassan 9 hónapja nem alszik a kisfiam éjszaka. Mit tegyek?
- 2 hónapos kisfiam pár napja csak babahordozóban hajlandó aludni. Kiságyban sír, áttesszük és 2 perc alatt elalszik.Mit lehet ilyenkor tenni?