Ha a beszédhangunk minden előzmény nélkül elmegy...Mi okozhatja? (tudásbázis)
Vuh...szerelem?
:DDDDDDDDDDDDD
Én nagyon akarok,próbálok vigyázni rá,de sajnos senki más.Legkevésbé az akivel él,az apám.
De a testvéreim is szörnyetegek,ha nem tud pénzt adni szegény anyukám,a "bátyám" kinyomja a telefont,amint rájön,hogy az édesanyja hívta,van még egy nővérem,akinek a fiát szintén az anyu nevelte fel,már 21 éves,ő sem túl hálás,szereti a mamáját,de gyakran arrogáns,követelőző vele szemben.Senkit nem érdekel,hogy megrövidítik az életét esetleg,amit én nagyon nem akarok!:-(Ma azért nem ment orvoshoz,mert az apu bunkó volt vele,ami gyakori
Bocsánat!Teát főztem...
Szóval,én tudom mi minden bántja,nekem elmondja,csak az illetékesnek,az apámnak nem.Sokat sír,életunt.Súlyos Szívbeteg,hipertóniás,gyomor-és nyelőcső fekélye van,nemrég glaukómát is diagnosztizáltak nála.Ráadásul,2009 augusztusában,vonat balesteben meghalt a 18 éves öcsém...
Nekem torokgyulladás miatt volt, hogy elment a hangom. Nem szabad beszélni, Bioparox spray -t használok ilyenkor.
Persze, évente előjön.
Nekem volt hangszalag gyulladásom, ami a megfázás egyik "szövödménye". Nem voltam megfázva, hanem a hangszalagom fázott meg. Tudtam beszélni, de nagyon nehezen. Ha hangszalag gyulladás, akkor nem szabad erőltetni a beszédet, mert az ront az állapoton.
Volt hangszalag bénulásom is, az műtéttől volt. Ekkor is tudtam beszélni suttogva, de a levegőm nagyon kevés volt egy szó kimondására is. A bénulásnál viszont beszélni kell sokat.
Én gyulladásra gondolnék. Menjen el orvoshoz. S vizsgálat nem fájdalmas és megmondják mit tegyen. Szerintem gyógyszert is kellene szednie, úgy emlékszem antiniotikumot kaptam és kb. 1 hét alatt már rekedt hangon beszéltem:)
A hangszálgyulladásnál folyamatosan nincs hangod...
Muszáj lesz elmennie dokihoz, mert a végén nem fog kapni normálisan levegőt...
Le kell anyukáddal ülni, és ki kell mondatni vele, ogy mi bántja, mi fáj neki..akkor nem tud rombolni benne a dolog.
Az anyukámnak 1 hónap alatt másodszor ment el a hangja úgy,hogy meg sincs fázva.Én hangszálgyulladásra gondolok.De mi okzhatja?
Éjjel nagyon köhög,fulladásszerűen,és fáj is neki,orvoshoz menni nem akar.
Én kakukkfűre gondoltam,hogy azt főzők neki.Keskenylevelű útifű?-az jó lehet rá?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Mi okozhatja a vetélést? Mi ennek az oka? Erre keresem a választ..:(
- Mi okozhatja a miómát, cisztákat, mellrákot?
- Ma kaptam egy üzit a barátnőmtől, úgy érzem, minden előzmény nélkül. Szakítás? Mit gondolsz róla?
- 10 hónapos kisfiam minden előzmény, tünet nélkül két napja 39 fokos lázban ég esténként. Órákig ordít kifordult magából teljesen.
- Minden esetben a vonzalom jele, ha egy pasi előzmények nélkül a nőre kacsint?
- Minden előzmény nélkül fellépő hirtelen rosszullét