Ha a balesetin varrták össze az ujjam, ugyan oda menjek varrat szedésre? (tudásbázis)
Nem mert mondta neki h mehet.
Az lesz, h a helyi sebészetre fog menni.
Az itthoni kötözéssel nem volt gond. amúgy én a császár sebenet is itthon kötöztem
Én télen vittem a férjemet a balesetire, igaz rengeteget kellett várni, de rendesek voltak. Neki is összevarták éjjel (körfűrésszel megvágta az ujjait), majd délelőtt vissza kellett menni. Mivel ünnep volt, így hétfőn is oda kellett visszamenni kötözésre. Utána már a helyi sebészetre küldték.
MINDIG kapott papírt, amire rá volt írva, hogy mikor hova. Nem lehet hogy nem várta meg a papírt?
Miért nem viszed el akkor a helyi sebészetre? Én tuti nem csinálnám otthon, simán begyulladhat. A férjemnek egy picit be is gyulladt, mondjuk ő meg is erőltette.
Durván hangzik az is amit írtál, de a magyar egészségügyön már nem bírok csodálkozni. (vagy mégis?)
Remélem a testvéred sebe teljesen begyógyult. Az orvosi kezelés ellenére is..:P
Kellet, hogy adjanak a vizsgálatról, az elvégzett kezelésről valamilyen papírt.
Onnét tudom, mert párszor már én is megfordultam ott, sőt azt is ráírták, hogy mikor menjek vissza.
További ajánlott fórumok:
- Ha először megyek egy fodrászhoz, menjek be vagy csöngessek be inkább?
- Honnan tudom, h jósló vagy igazi fájásom van? Kb 10 perces rendszerességgel jönnek de egyáltalán nem elviselhetetlen. Menjek a kórházba?
- Két rosszból melyik a jobb, avagy menjek vagy maradjak?
- Rengeteg antibiotikum, nem múló probléma, mit tegyek, kihez menjek??
- Gátmetszés után rosszul varrtak össze. Volt már valakinek ilyen? Lehet ezzel vmit kezdeni?
- Volt, aki nászutas cistitis miatt fél év esemény utáni antibiotikum szedésre kényszerült? Utána elmúlt?