H2O mop, gőzös felmosó (beszélgetős fórum)
Van egy hasonló gőztisztító gépünk csak nem ez a mop, hanem olyan, mint egy porszívó, vagy 4-5 fej van hozzá, meg egy acéltalpas profi vasalófej.
Kinek kellhet ez esetleg? Csak kipróbálva volt.
Nagyon sokszor láttam már a tv shopos reklámokat, régebben is aszem anyi reklámjuk volt hogy nincs annyi csillag az égen :D
Az a baj az ilyen és ehhez hasonló cégekkel hogy nem vizsgálják be öket, aztán ha valamit vettél tölük nehezen cserélik vissza, ill mindenre hivatkoznak, én inkább elfelejtem hogy a ws teleshop meg hogy a topsop egyáltalán létezik...
Aki onan vásárol vigyázzon!!
ez csak jótanács :)
inkább vegyétek meg még drágábban de legalább joh :) és könnyebb gariztatni is talán..
nem tudom hogy a ws telesopnál meg a hasonlo cégeknél akik reklámozzák magukat hogy is megy a gariztatás...
Sziasztok!!
szerintem aki teheti kérje vissza az árát aki vett ilyet mert még a pénzeteket sem fogjátok vissza kapni, ez csak 1 jo tanács!!
Majdnem vettem én is aztán mégsem vettem meg, félek a csalodástol.....
Üdvözlöm!
Mi nyáron rendeltük meg ezt a gépet, nekünk gőz jön ki belőle nem víz. Mindenre lehet használni de üvegre nem,mert csíkos lesz és ugyanúgy kell utána ablakot tisztítani.Szőnyegre,laminált padlóra, konyhában,fürdőszobában mindenhol használjuk.
Viszont,ami nekünk nem hoz vele szerencsét az az, hogy szeptemberben vissza kellett a terméket küldenünk,mert valószínű, hogy eldugult és a bekapcsoló gombjánál folyt ki a víz áram alatt és a gépház teljesen felmelegedett. Kicserélték, most 2 hónap után szintén ugyanez a problémánk vele. Visszaküldöm,megint kicserélik,vagy ha kérem vissza adják az árát. Mivel egyébként elégedett vagyok vele kicseréltetem mindaddig ,amíg meg nem unom és visszakérem az árát.Egyébként nem tudom mi az a 20-25 perc után lesz zöld a lámpa,mert nálunk ez alig 1 percet vesz igénybe és már lehet is használni.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, szülinapomra kaptam egy H2O 3 az 1 takarítógépet, de sajnos német leírással.
Ha valaki tudna segíteni egy magyar leírással, nagyon megköszönném, még nem használtam.
Én is gondolkodom egy Tele Shoppos H2O gépen. Nekem szőnyegpadló tisztítása lenne a lényeg. Aki azt irta, hogy csak víz jön belőle, az tuti nem várta meg azt, míg felmelegszik a víz benne. Akkor mitől lenne gőz?
Valaki irta lentebb, hogy 20-25 perc, után a lámpa zöld lesz.
Hú sajnálom :(
Nem semmi!
Sziasztok
En is vettem egy gozolot es folyton csak a vizet nyomja, nem tudjatok hogyan gozol?
A probléma talán a filterben lesz ami persze nem olcsó, és minden fél évben kellene cserélni. A feleségemnek is most romlott el kb. egy év használat után.
Én a fuga tisztitáshoz évek óta cillit vizkőoldót
használok, ráöntöm és pár perc múlva csak egy vizes ruhával áttörlöm és olyan mint az új.Nekem is van 1 kics gőz pingvinem a fuga takaritáshoz de az több időt vesz igénybe.
Hogy mitől lesz tiszta a fugád?
Tuti recept: cif, körömkefe, sikamika, gugolás :)
Szia!
Nekem a dyras van, de elég problémás feltenni rá a kendőt és, hogy rajta maradjon!!! kész művészet!! ahogy húzgálom mozog ide-oda meg amoda.
varrnom kellett rá két kötőt, hogy rendesen a helyén maradjon. amúgy jól tisztít, de ezzel nem lehet a szőnyeget tisztítani. inkább ne vegyél ilyet, hanem kicsit drágábbért a h2O-t.
Még mindig nem tudtam rászánni magam... :)))
Sajnálom, hogy neked nem vált be! Azért félek a pénzvisszafizetési dologtól, mert azt szokták mondani, hogy a "renszeresen még nem használt" - vagy ilyesmi - terméket veszik vissza. Viszont 1 próba - ha látható, hogy használták a terméket - már elég ok volt arra néhány éve, hogy ne fizessék vissza az árát!(Ennél is igaz: a postaköltség viszonylagosan kevés, mert inkább azt a párezret bukjam, mint a teljes árat! Ha valóban csak vizez...) Szóval, nálam még mindig nyitott a kérdés: mitől lesznek tiszták a fugáim? :/
ha nem jó a termék vissza kell hogy vegyék, talán 2 hétig(???) viszont akkor nem áll vissza az eredeti állapot, mert nem leszel pénzednél... mivel a postaköltség téged fog terhelni...
Sajnálom, hogy nekünk nem vált be, lehet, hogy a gép rossz volt...de tényleg úgy nézett ki a padló, mintha csak összevizeztem volna és a koszt nem szedte össze, így maradt a vödrös felmosós, felmosófával felsikálós szerintem :)
További ajánlott fórumok:
- Tettem ecetet a gőzölgő felmosóba. Nem ez volt életem...
- Milyen felmosót használtok a járólapra, ami nem foltosan szárad, és esetleg jó az illata?
- Melyik a legjobb nedszivó felmosó?
- Milyen otthoni felmosó moppot ajánlotok parkettára?
- Spin&Go felmosószett
- Hogyan használjam a "lapos" felmosót, ha a hozzátartozó csavarós vödör eltűnt?