Spin&Go felmosószett (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Én a Speedy mop felmosót használom. Meg vagyok vele elégedve. A cég ahol vettem, 1 év garanciát ad rá és később is ha szükséges, lehet alkatrészt kapni hozzá.
Sziasztok :)
jaj de jo hogy van ilyen forum rész is :D
Ismét itt a hamyka :D
A vélemények engem is érdekelnének erröl a spin&go felmoso szettröl, jo tudom ez nem porszivo,de azért kiváncsi lennék hogy mi az igazság....
Jaaaaaj, régebben de sokat néztem a reklámjukat a tévében és mondja hogy uram/hölgyem vegye meg ezt vegye meg amazt, vegye meg amaztat, ez jobb nem ez a jobb amaz a jobb stb...
Én még nem rendeltem tölük semmit, de más termékükröl is szivesen várok véleményt!!
gözölös felmósóóóóót?? a karcher sc 1020 is ilyesmi, és még másra is tudod használni nem csak felmosásra, de mielött megkérdeznéd nem probáltam ezt se csak láttam a neten :D :D
Ha esetleg nem válna be (ha vennél egy ilyet) ne engem szidj :D
irjatok és üdv: hamyka
Ja, egyébként ugyanez volt, amikor bejött a divatba a mop felmosó. Mindenkinek olyan kellett!
Nade minden csoda 3 napig tart, és már látom a legtöbb ismerősömnél, hogy visszatért a hagyományos verzióhoz. :-)
Egyedül az irodában tartottuk meg, mert ott nem annyira a higiénikus tisztaság a lényeg.
Ennyit nem adnék érte. :-)
Szerintem a felmosás hatékonysága nem a felmosófej formáján múlik, hanem a felmosáshoz használt szer minőségén. :-) Inkább arra költsetek, ha pozitív eredményt szeretnétek.
Sziasztok!
A csajom rágja a fülem ezért a felmosószettért. Ha valaki már rendelt és használ is ilyen felmosót, az kérem, hogy ossza meg velem. Egy pár napig még vissza tudom tartani a rendeléstől...
Előre is köszi!