Tettem ecetet a gőzölgő felmosóba. Nem ez volt életem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Macsekosoktól külön elnézést is kérek,,, 🙂
Nemrosszból irtam azért, csak ugy,,,
Mondjuk egyszer kemian a hatso padba a tettek, mert nekem es a baratnomnek otos lett, masoknak meg kettes.
Mikor "sugtam" a kabatot mondtam, hogy le vagy felveszik az elektonok helyett. Es beirta :D
Hu,, énistettem má kv főzőbe anno ectet,
Asztánn úgybsztam ki a zudvarra mint macskátszarni, sose többet,,,
Sose forró ecet, ...a...
Valaki 2 ev utan nem tudta mi a regeneralt szal, es hogy az a viszkoz.
Az anyagismeret qrve jol le lett adva, es ott volt a konyv.
Hogy nem tudja valaki?
Egy nap a fel osztaly nyafogott, hogy ne irjunk dolgozatot, a tanarunk azt mondta, hogy de. Ma fogjuk, es mindenki hasznalhatja a konyvet.
A fel osztaly megbukott, en meg nem segitettem annak, aki azt sem tudta milyen cimszo alatt keressen.
A ruhaiparban hasznal szalakrol volt szo. Technikuskent. Nem kellett eloallitani.
Az eredeti megosztásban csak forró víz és ecet szerepelt.
A forró víz hatására az ecet sokkal gyorsabban párolog és így erős szaghatás keletkezik - klórgáz csak abban az esetben keletkezhet, ha erősen klóros a víz! - de erről nem is volt szó.
Én a példámban szereplő tisztítószerek keveréséből keletkező klórgáz képződésről beszéltem.
Na, az csuda dolgokra képes!
Vezesd le!
Ha rosszul emlekszem, en beismerem.
Első sorban nagy adag klórgáz.
A nyírőbe szállítottam egyszer vízkőoldót, meg klóros felmosószert és a takarítószemélyzet - hogy gyorsabban hasson - összeöntötte a felmosóvízbe.
Nagyon, de nagyon gyorsan hatott!
Még a haldoklók is felkeltek és menekültek a szintről!
Ugye mondanom sem kell, hogy a BT (Biztonsági Adatlapon) külön ki volt emelve, hogy a két szert semmi esetben sem lehet keverni.
Megtanulták!
De amúgy ecetre hypo az sávra lug, úgyhogy élőben látnék egy - gondolom- hevesebb kémiai reakciót.🤣🤣🤣
Micsoda gázok szabadulhatnának fel.😀
Nem volt az annyira rossz döntés, mert így csak a szemed akart kifolyni.
De tegyél hozzá még egy kis hypót, vagy domastost!
Na akkor megtudnád mi is az igazán rossz döntés!
Ui.: MEG NE TEDD!
További ajánlott fórumok:
- Elítélendő amit tettem?
- Nem vagyok büszke arra, amit tettem a céges rendezvényen.
- Mit tettem?
- Két pudingot főztem fel 1liter tejjel.Sütihez, plusz tettem bele 12dkg margarint, cukrot.Folyik.És sütibe kellene.Mit tegyek?
- Nő létemre nem látom értelmét a nőnapnak!Nem tettem érte...
- Tényleg én tettem tönkre egy férfi életét?