Melyik a legjobb nedszivó felmosó? (tudásbázis kérdés)
Örülök, hogy rájöttél:-)
Én az összes tesco-s katalógust átböngésztem a neten, persze egyikben sem volt benne ez a felmosó:-(
és ha csurig kicsavarod? Nekem jó szokott lenni, bár itt is a fürdő a necces. Több csavarással megoldom azért. Ha másnem kézzel csavarom ki.
Obi-ba vett a szomszédom egy szintén ien szettet csak nem vileda. Hozzá van 2 "téglalap" feltörlő és a feltörlőbe helyezhető nyél. Vödör nélkül. És 2-3 ezer közötti az ára.
Sokszon úgy takarítok hogy domestos, ariel, lenor. ezeket teszem a vízbe, és takarítok utána. A lakás utána mennyei illatú...
Sajnos nem tudok ebben segíteni, mert fogalmam sincs mi a hivatalos neve, bár keresem én is a neten:-)
Ez egy henger alakú szivacs egy nyélre szerelve.
A nyelén van egy kar, amit ha felhúzol, kicsavarja a szivacsot:-)
Ha jársz tesco-ban biztosan rátalálsz.
Kék színű a szivacs, ezüst színű a nyele.
Tesco-ban vásárolt felmosó henger.
A hengert cserélni lehet, ha elkopik.
Nekem nagyon bevált, ráadásul a szöszöket is szépen összeszedi, nem úgy, mint a hagyományos felmosófej.
Lapos vileda? Mármint amiket a kórházakban is használnak?
Téglalapalakú a felmosó alakja amibe bele kell tenni a vileda felmosóját és már törölhetsz is?!
Nekem ez van már évek óta, és már hamarosam a 3. szettet vsárolom ebből.
A lakás makulátlan tiszta, még porszívóznom se kell már nagyon régóta. Vileda partfissal felsöprök, aztán ezzel a lapossal feltörlök. A laminált padlónk pedig világos, mégsem foltos tőle, és még csak nem is válik a sok nedvességtől a padló.