Gyufaszálak sütése recept

60 dkg liszt
35 dkg margarin
20 dkg porcukor
1 tojássárgája
5 dkg étcsokoládé
5 dkg fehércsokoládé
A Gyufaszálak sütése elkészítési módja:
A fenti anyagokbol gyors mozdulattaltésztát készitünk, 1- 2 órára hütőbe tesszük. Majd egész vékonyra ki nujtjuk, 10 cm csikokra vágjuk, a csikokat is felvágjuk fél cm csikokra, majd tepsibe tesszük és szép világosra sütjük. Amikor kihültek egyik felét fekete csokiba mártjuk, a tészta másik felét fehércsokiba mártjuk. Ezért ugy nézki, mintha használt gyufa a fehér csokiba mártott, az az étcsokiba mártott az még a használatlan gyufát ábrázolja.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2013. okt. 28. 12:20
A gyufaszálak sütése elkészítési módja és hozzávalói.