Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Debreceni csirkemell recept

Debreceni csirkemell recept

A Debreceni csirkemell hozzávalói:
1 kg felső csirekecomb
5 pár debreneni
10 dkg füstöltsajt
bacon szalonna
só bors
1 tojás fejérje


A Debreceni csirkemell elkészítési módja:
A felsőcombokból kiemeljük a csontokat, sózzuk, borsozzuk, a debrenit a csontok helyére tesszük, majd bacon szalonnával betekerjük. (Vigyázzunk a végeit a szalonna csikoknak a tepsi aljára kerüljenek)Bele helyezzük egy tepsibe,mindegyiket megkenünk tojásfehérjével és a reszelt sajttal megszorjuk. Szép pirosra sütjük. De lehet fokozni az ízeket a bekenthúsikra szeletelt mandulával is megszórjatjuk, és ugy sütjük. Krumplipürével és savanyúsággal tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A debreceni csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook