Gyorshajtásért meddig küldhetik a csekket? (tudásbázis)
Nos...
A csekk nem érkezett meg. December 24.-én járt le a 2 hónap.
Szerintem most már okkal lehetek boldog ebben a tekintetben :)))))))))
na vajon kivel találkoztam a ház előtt mikor hazaértem a melóból ma?? a POSTÁSSAL... na és vajon mit hozott?!?!?! igen, azt, jól sejtettem...
egy megszüntető végzést és egy 30 ezer ft-ról szóló határozatot...az egyiket megszüntették, a másikat viszont nem, ahogy tegnap írtam.
látjátok, megmondtam, h ma fog megjönni
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
de legalább tényleg nem 60 ezer ...........................
Tegnap rátettek a szélvédőmre egy figyelmeztető cetlit a közterületesek.
Sajnos reklámnak néztem,és így nem tom pontosan,hol parkolhattam parkosított területen.
Viszont két helyen álltam meg.Ovi előtt,és a házunk előtti beton bejáraton,amit mi építettünk.
Ovi előtt is betonon várakoztam.
Felhívtam őket,és azt a választ kaptam,hogy az önkormányzat ahol parkosít,oda nem szabad állni.
Mikor megkérdeztem,hogy tábla jelzi,vagy ilyesmi?
Erre azt mondták-parkolni ott lehet,ahol kint van a P betű-ergo,ahol ki van táblázva:DDD
hát köszi :))
de akkor mért nem jött még meg???? barátnőméké is 1-jén kelt és 7-én kézhez kapták... na majd holnap vagy hétfőn :D
Sziasztok!
Nekem még nem jött semmi....(okt.24. az ominózus nap)
Amúgy a munkahelyemen az a tapasztalat, hogy 2-3 héten belül érkezik a büntetés.
Ebből kifolyólag reménykedem. Amúgy is lehet, hogy nem is mentem pont ott olyan gyorsan.
Mondjuk szilveszterkor leszek igazán nyugodt.
uramisten!!! ne már mindenkinek ilyen szerencséje van!!!! én meg itt parázok, komolyan szétver az ideg már..:(((
mikor kelt a megszüntető határozat, meg tudnád nekem mondani?
akkor nektek dec. 3áig kellett volna meghozniuk a határozatot. Tényleg tök kíváncsi vagyok, h vajon mikor kelt a levél.... dec. 3. az péntek volt... akkor nem keltezhették a megszüntetőt, hiszen a határozat is belefért volna.
akkor mikori lehet vajon ha tegnap kaptátok meg? hétfői?
tudom, láttam... a híradóban volt :( be vagyok tojva azért rendesen
nektek mennyi lett volna a bünti? megnéztétek a rendőrség honlapján? tudod, ott meg lehet nézni az ügyiratszám alapján
További ajánlott fórumok:
- Mértek már be gyorshajtásért? Melyek a jelei?
- Mit jelent, ha valaki ellen gyorshajtásért ( 70 helyett 99 km/h ) közigazgatási eljárás indul? Mik lehetnek a következmények?
- Svájci gyorshajtásnál Magyarországra küldik a számlát?
- Mennyi idő múlva küldik a csekket, ha gyorshajtás miatt megbüntettek?
- Mennyi idő után évül el a gyorshajtásért kirótt bírság?
- Mi történik akkor, ha az ismerősöm nem tudja fizetni a részletet a rendőrségnek gyorshajtásért?