Gyors zsírégető diéta (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyors zsírégető diéta
Sziasztok !
Ma vagyok a 20. napnál!A káposzta leves diétát 10 napig csináltam:)Most már csak számolom a kalóriákat!Szerencsére eszek mindent amit meg kívánok csak éppen számolva a kalóriákat!És így mára meg lett a - 7 kiló!Iszonyatosan örülök hogy 2 ruha méretet fogytam!!!!Hihetetlen:)Még 2.5 kiló van amit leszeretnék dobni!Szurkoljatok hogy sikerüljön:)
Sziasztok!
Én hétfőn kezdtem de annyi változással hogy én savanyú káposztát tettem bele 1 kilót!Mert egyszer már meg csináltam ezt a diétát és 7 nap alatt 5 kiló minuszom volt..Most a 3 napot kezdtem és reggel gondoltam rá állok a mérlegre és 1.3 kilóval már kevesebb voltam:)Hát nem fantasztikus????Éhezés nélkül olvadnak a kilók..persze én mellé tornázok reggelente 9 percet és kb 4 percet felülés ami kb 60-70 felülésből áll..közben napi 4-5 liter nem túl erős zöld tea..és napi 1 szűztea kapszula..szóval mindent bele!Egyébként fogadásból álltam neki megint..persze ez nem csak arról szól hanem hogy kevesebb legyek!174 centi magas vagyok és 79.5 kilóról kezdtem....egyébként hozzá teszem vékonynak látszom csak azt nem tudom mi nyom rajtam ennyit??:)Na mindegy a diétám 14 napos lesz persze nem csak kápi levessel...ha a végére értem akkor meg írom mennyi a vége..és ha kedvet kaptok akkor szívesen leírok mindent hogyan csináltam:)
Sziasztok!
én is kedden kezdem ! kiváncsi vagyokrá jelzem majd az eredményt
ennyire kihalt lett ez a fórum?!
Ne csináljátok ezt velem lányok!Ki fog velem diétázni hétfőtől?Gyerünk,gyerünk!
puszi nektek!Rmélem lessz jelentkező!:)
Sziasztok!
Én is rászántam magam erre a diétára csodát nem várok mert annyi mindent kipróbáltam már hogy emberileg is lehetetlen(beleértve a gyógyszeres fogyózást is...)szóval ebben van még egy kis reményem mert a leveseket imádom,a káposztás tésztát is tehát csak nem lesz rossz a kápileves....20-22kg szeretnék már egyszer és mindenkorra leadni kitartás mindenkinek
Sziasztok!
Én már 9. napja csinálom. :) Két hétig tervezem, de majd meglátjuk, hogy bírom. Nemhiszem, hogy bármi bajom lehet tőle hogy nem tartok szünetet.
Sziasztok
Rajtam csak 5kg felesleg van. Még soha nem diétáztam, viszont sokat mozogtam. Most a mozgás elmaradt, a felesleg meg feljött. Én úgy tudom a káposzta leves nem igazán diétára való, mivel csak a vizet kergeti ki a szervezetből. Alapból keveset eszem, sok gyümölcsöt, szárnyast,mégis hízom.A mozgásom meg nem sokkal kevesebb mint régen. Na mindegy,kipróbálom,és meglátjuk.Megírom az eredményt.
További ajánlott fórumok:
- Ditetetikusi gyors diéta. Velem tart valaki?
- Gyors fogyás, szigorú diéta.2008.szeptember22-től.
- Biológia gyorstalpaló diétához I.
- Tud valaki hatásos zsírégető teát vagy egyéb terméket javasolni a 90 napos diétához?
- Zsírégető diéta: 5 nap alatt -1 nadrág méret
- Próbálta már valaki Béres A. 21 napos diétáját, vagy a zsírégető klub-ot?