Gyors segítséget szeretnék kérni routerrel kapcsolatban (beszélgetés)
Nagyon köszönöm a sok segítséget,teljesen működik, mind a tab-on, laptopon ill. telefonon is.
Köszi mindenkinek.
Ha minden kisérlet csődöt mond, olvasd el a használati utasítást
:)
Van annak a TP-linknek egy tipussdszáma is és a Windowsodnak is egy verziója
Ezek lényeges dolgok
Ha mindkét linken mutatott beállitás ugyanaz, mennie kellene
Azt irja, PPPOE kell neked, akkor az
Én gyakorlatban nem konfigoltam még soha hálózatot
de nyiss egy parancssort Futtatás-cmd
Ird be ipconfig /all és tedd valahova fel a netre a képét
Esetleg más okossal megnézetem
Sziasztok!
a 192.168.0.1-t kellet beírni, pedig a router alján az 1.1 van de a píprján a 0.1, végig csináltam, de valaki nem megy, mert a telefonon kiírja, a jelszó megadása után, hogy nincs kapcsolat.
DIGI kéűábelen jönn a netünk, és a Network menüben a connection typ-ban a PPPOE-t raktam, nem a dynam. IP, ez lehet a baj esetleg, a többit ugyanúgy csináltam.
HA valaki erre jár megköszönném.
áhh, kipróbáltam, de a lap nem megjeleníthető.
Feladom, ha esetleg valaki ír, azt megköszönöm, de sajnos mennek kell í gyereket le tenni aludni.
Remélem holnapra választ kapok.
Köszi azért mindenkinek.
Ahh, hülyeséget írtam így :$
Szóval kösd össze a digivel is a routert, aztán a routerrel meg a notebookot.
Bocs, kicsit szét vagyok csúszva :/
de jól kötöm ezek szerint össze?,mert a az összekötés után megmegnyitom a mozillát, beírom és nem kapcsolódik, de a digis kábel ilyenkor nbincs bedugva sehová
jól csinálom?
Sziasztok!
Tp-link routert vettünk, de már egy párszor megcsináltam ami le vín írva, de az eleján elakadunk.
Azt írja, hogy a hozzá kapott kábelt kössük össze a laptoppal, majd a böngészőbe írjam be,az adott IP címet, de nincs net? akkor hogyan? a digi-s net kabélt kell valahová dugni?
Köszi ha valaki ír egy gyors választ.
További ajánlott fórumok:
- Óvodai ballagással kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni! Ti sokallanátok a 3000ft-ot fejenként (16 gyerek ballag)?
- Tanácsot szeretnék kérni pszichésen beteg édesanyámmal kapcsolatban
- Egy kis segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akik jól ismerik a Nokia 6303i mobilt. Fotókkal kapcsolatban, segítenétek?
- Tíz napos villámdiétával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
- Diszlexiával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, lehetőleg szakembertől
- Routerrel kapcsolatban tud valaki segíteni?