Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Gyors rucolasaláta tökmagolajos vinaigrette-tel recept

Gyors rucolasaláta tökmagolajos vinaigrette-tel recept

A Gyors rucolasaláta tökmagolajos vinaigrette-tel hozzávalói:
Hozzávalók:

15 dkg friss rucola (borsmustárlevél)
Az öntethez:
2 evőkanál vörösborecet
1 evőkanál tökmagolaj
1 evőkanál magos dijoni mustár
1/2 teáskanál tengeri só


A Gyors rucolasaláta tökmagolajos vinaigrette-tel elkészítési módja:
A salátához először az öntetetet készítem el: minden hozzávalót csavaros tetejű kis üvegbe kanalazok, alaposan összerázom – felhasználásig a hűtőszekrényben tárolom. A rucolát alaposan megmosom, szárítom. A tökmagolajos vinaigrette-et tálaláskor kanalazom a tetejére, majd alaposan átforgatom a salátalveleket.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A gyors rucolasaláta tökmagolajos vinaigrette-tel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook