Gyors rucolasaláta tökmagolajos vinaigrette-tel recept
A Gyors rucolasaláta tökmagolajos vinaigrette-tel hozzávalói:Hozzávalók:
15 dkg friss rucola (borsmustárlevél)
Az öntethez:
2 evőkanál vörösborecet
1 evőkanál tökmagolaj
1 evőkanál magos dijoni mustár
1/2 teáskanál tengeri só
A Gyors rucolasaláta tökmagolajos vinaigrette-tel elkészítési módja:
A salátához először az öntetetet készítem el: minden hozzávalót csavaros tetejű kis üvegbe kanalazok, alaposan összerázom – felhasználásig a hűtőszekrényben tárolom. A rucolát alaposan megmosom, szárítom. A tökmagolajos vinaigrette-et tálaláskor kanalazom a tetejére, majd alaposan átforgatom a salátalveleket.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2012. márc. 16. 11:28
A gyors rucolasaláta tökmagolajos vinaigrette-tel elkészítési módja és hozzávalói.