Gyomortükrözés bódításban (beszélgetés)
Sziasztok!
Altatásban zajlott gyomortükrözésem volt.
Teljesen elmúlt minden félelmem. Én is csak is ajánlani tudom őket. Profi orvos, profi személyzettel, nagyon segítőkészek! Magánklinika Székesfehérváron, rövid vállalási határidővel.
endoszkópia: [link]
kapszula endoszkópia: [link] kapszula-endoszkopia/kapszula-arlista/
kapszulás endoszkópia: [link] kapszula-endoszkopia/kapszula-arlista/
kapszula endoszkópia: [link] elerhetosegeink/
itt tudtok tájékozódni! Remélem valaki hasznát veszi:)
nekem először bódításban csinálták. van egy élményem, amikor látom az arcom előtt a doki kezét a csővel. azt nem tudom már, hogy kifelé vagy befelé haladt vele :) a következő, hogy közlöm vele: egyedül is le tudok szállni az asztalról... na, nem ment :D
második simán volt bódítás nélkül... életem legrosszabb élménye :/
Éjfél után már nem lehet enni.. a böfögés, és öklendezés attól van, hogy fújják be a levegőt, hogy kitáguljon a belső hengeres szerv, és lássák.. de az nem fáj!
Attól félnek sokan, amikor a torokhoz ér a tükör, és nyelni kell, de mivel az érzéstelenítő teljesen kiiktatja, nem is lehet érezni, hogy nyeled le, mert úgy csinálsz, hogy nyelsz egy nagyot, de nem érzed, és már lent is van a tükör, és 20 másodperc az egész beavatkozás..
Nem kell félni.. én soha nem kértem bódítást, viszont kérjél érzéstelenítőt a torkodba, és semmit sem fogsz belőle érezni.. azt sem érzed, amikor oda ér a tükör, és nyeled le, és már lent is van.. 20 másodperc az egész..
Csak együtt kell működni..
További ajánlott fórumok:
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Milyen érzés a bódításban végzett gyomortükrözés?
- Epekőműtét előtt mindenképpen csinálnak gyomortükrözést?
- Tudja valaki mennyibe kerül a gyomor kapszula, ami a gyomortükrözés helyett alkalmazható?
- MR bódításban
- Ha valakinek az alsó lábszárában mélyvénás trombózist diagnosztizálnak, akkor az normális, hogy vastagbél-és gyomortükrözést csinálnak?