Gyomorégés terhesség alatt (beszélgetés)
szia,
nem kaptál választ erre, lehet azóta meg is oldódott a problémád. Nekem legelőször 5-6 hetesen volt durva gyomorégésem, aztán a 7-8.héttől már hánytam - a 18.hétig. :) aztán elmúlt. - most a 30.hetemnél megint érzek valamit, lehet nem gyomorégés, de eléggé kellemetlen.. :(
Sziasztok!
4 hetes vagyok de 2 napja nem tudok aludni annyira ég a gyomrom természetes ez ilyen korán???
Sziasztok!
Érdekes, sokan írjátok, hogy a tej segített. Pedig pont az írják neten, hogy az fokozza a savtermelést.
Kipróbálom és majd leírom az eredményeket :)
nekem a szódabikarbóna hozza helyre. A fiammal végig gyomorégős voltam, napi 1 kg háztartási kekszet is megehettem, de nem segített. Anya javasolta a szódabikarbónát, pillanatok alatt helyrehozott. Most a második terhességemnél (33.hét) csak ezt használom.
Nem riogatás képpen, de a mostani gyomorégésed késöbb csak rosszabb lesz :(
Én is ugyanígy vagyok .Én is szedem már régóta(évek óta) a Rennie-t ,idáig használt most már nem:(
25 hetes terhes vagyok.Most próbálom 2 napja a Salvus gyógyvizet ,kegyetlen rossz,de az sem használ:(
Nem tudom még mit próbálhatnék ki?....
Igen, azt szokták mondani, hogy ha ég a gyomor terhesség alatt, hajas lesz a baba! Nálam bejött! :)))
Egyébként pár korty Salvus víz, vagy néhány szem háztartási keksz is gyors segítség gyomorégés alatt!
Calcium ragotabletta, nekem foleg a bananos izu segitett:))
Es tej!
Viz és háztartási kekesz (nekem az ágyam mellé volt készitve,igy még felkelés előtt "használtam" és sosem volt reggeli rosszullétem.
Későbbi gyomorégésre: RENNIE. Nagyon jó!
sziasztok!
Én magneB6 szedek.De amikor be veszem mindig fáj ahasam, neketek volt illyen.már 7 hetes leszek.
Különben MagneB6-ot és Elevitet szedtem. Ha görcsölgetett a pocakom, akkor Nospa-t kellett még bevennem, de nem rendszeresen. (hála)
Savra viszont Talcid-ot lehetett ennem. (nem használt csak mégjobban hányingerem lett:-()