Gyógyszertárban hogyan kell sorban állni? (tudásbázis)
Koszi az ertek(es)elheto h.sz.-t :)
Grat!
A mi patikánkban van 4 ablak. Mindenki beáll egy sorba, ha üresedés van, akkor is saját sorában várja a kiszolgálást, nincs átugrálás. A megüresedett ablak kiszolgálója ilyenkor elmegy.
Amióta ilyen drágák a gyógyszerek, rövidek a sorok max 2-3 vevő.
Gyerkocokkel,kicsivel hgy oldjam meg,ha kell neki(k) a cucc?
Apa, nagyszulok dolgoznak, szval varom az otletket.
Ha kell,amit kiirt a doki es nincs keznel a zsebszitterem?
Nemregiben, ugyanabban a gyoszitarban elorehivtak -ket kicsivel... Igazabol, egIk rombol, masik tombol, hg nem mozoghat es muszaj vinnem oket is.
Hgy regen, mennyire utaltam ezt-anyuka nem tudja hova tenni oket, de vaszkez es mozoghatnekjuk van 0/24. A gysztar egy uncsi allomas.
Mint a libák. Mint bármelyik boltban.
Gyógyszertárban és bankban vagy bankautomatánál diszkrét távolságtartással az ügy kényes jellege miatt.
Gyogyszertarban... sorban allas....
Vagy vmi ilyesmi :)
Nem az, hgy hgyan kell...:D
(Vigyazban bakker... )
Nem igy tettem fel am a kerdest, csak a hoxa korrigalt :)
Egyebkent mar en is "mosolygok"az egeszen, de akkor bazi duhito volt...
Orulok, hgy kimosolyogtatok magatokat :D
A gyogyszereszek szt. Is ez megy nalunk. Ez ment, eddig ez volt .
szinten BENU.
Nagyikam (Isten nyugosztalja) szinten gyogyszeresz volt.
Most ez nem is tartozik ide, csak nekem a gyoszitar egy nyugis hely, mindenki azert megy,hgy jobban legyen. , beszerezze agyogyulashoz szuxeges motyokat, de az ilyen "jelenseg" engem felhaborit.
Mind1, leirtam/kiirtam, koszi a hsz-t mindenkinek es ermeszetesen BUEK!
Gyogyszertarmentesen :)
:DDDD
Géza, van kis méretű kotonunk?
Pedig szerintem az egy sor a legigazságosabb. Érkezési sorrendbe beáll mindenki a vonal mögé. 3 ablak van, és a legelső a sorból a legelső felszabaduló ablakhoz megy.
Így pl. elkerülhető az, hogy mondjuk beállsz abba a sorba, ahol csak 1 ember áll előtted, de végül sokkal később végzel, mert annál az 1 embernél volt mondjuk 10 recept, amiből 2 különleges, meg még beszélgetett, meg ki tudja mi baja volt, közben meg a melletted lévő ablaknál már 4-en cserélődtek, mert mindenkinek csak kalmopirin kellett.
Atyaég, gyerekkoromban láttam ilyet utoljára! a
KIADÓ és ÁRAZÓ feliratokra az ablakok mellett a mai napig emlékszem.
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Testvéremnél skizofréniát állapítottak meg, kapott rá gyógyszert, de nem akarja szedni, hogy értessem meg vele, hogy ezt neki szednie kell?
- Horvátországi nyaralás alatt mire kell ügyelni? Mit ne igyunk és mit ne együnk? Valamint milyen gyógyszereket érdemes vinni magunkkal?
- Hogyan lehet valaki gyógyszertári aszisztens?Milyen iskola kell hozzá?
- 3 hete kibontott gyógyszer, mert felet kellett bevenni, bontva a buborékfóliában, bevennéd?
- Mennyien vannak a Budapesti Vidámparkban? Sokat kell sorban állni a játékoknál?