Gyógypedagógia (beszélgetés)
Szia.Én jövőrejelentkeznék Eltére, tudnál listát adni a kötelező tantárgyakról ? Az érdekelne ha utána beiratkoznék a csecsemős szakra is, lenne e olyan tárgy , amiből felmentést kapnék, mert gyógypeden tanultam? Azt esetleg nem tudod, hogy ha 3 éves cscsemő és kisgyermeknevelő OKJ felsőfokú szakképesítésem van(ami azt hiszem az államilag finanszírozott 12 félévből ugye 6), akkor ugyanezt a fősulit is 6 félévben kötelező csinálni vagy beleszámít pár félév és lerövidül? ( neten olvastam ilyet, de nem tudom hogy igaz-e).
Köszi
gyógypedagógus - logopédus vagyok, talán tudok segíteni
mi lenne a kérdés?
Kedves Ágnes!
Nagyon szépen köszönöm. Kedves Tőled :)
Tudod sokszor produkál az Élet olyan dolgokat, amiket nem értünk, csak később jövünk rá arra, hogy miért is kaptuk azt a feleadatot...
Üdv:Adrienn
Kedves fórumindító!
Gyermekekre szól a szakképesítésed elég komoly foglalkozás ez rendkivüli türelmet, kitartást igényel. Remélem fel tudsz keresni egy ilyen szakembert és tud sok mindenben neked segíteni és
fontos tudnivalókkal ellátni. Kívánok sok sikert és
üdvözöl tégedet Ágnes
Sziasztok!
Kérem akinek van gyógypedagógiai végzettsége és segítene nekem, jelentkezzen privátban.
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Mekkora az igény a pedagógiai, ill. gyógypedagógiai asszisztens iránt a munkaerőpiacon?
- Van itt gyógypedagógus vagy gyermekpszichológus, aki ezeket a sorokat értelmezni tudja?
- Óvodapedagógusi munka mellett gyógypedagógiával/logopédiával való foglalkozás
- Milyen könyvekből tanulnak a Bárczin az első féléves, levelezős, alapképzéses gyógypedagógusok?Konkrét szakirodalmi követelmény-lista?
- Milyen feltételei vannak a gyógypedagógus foglalkoztatásának?
- Van valaki itt akinek gyógypedagógiai asszisztens végzettsége van?