Milyen feltételei vannak a gyógypedagógus foglalkoztatásának? (tudásbázis)
persze! Őt ismerem.
Sajnálom, hogy így nem vesznek fel, de az nagyon bíztató (főleg ebben a mai világban) ,hogy fenntartják Neked a helyet!
Torda Ágnest gondolom ismered. Ő volt a tanszékvezetőnk, amíg le nem váltották. (máig nem értem miért)
Amúgy visszahívtak a suliból, sajnos nem tudnak felvenni a diploma hiánya miatt, de szeptemberig fenntartott helyem van :) Addig marad a vendéglátás.
Nem, Győrben tanulok levelező tagozaton, tanulásban akadályozottak pedagógiája a szakirány.
És te? Csak nem kolléga? :)
A törvény erre vonatkozó részét nem ismerem, de ebben a munkanélküli világban én elfogadnám azt az állást :) Többek között azért, mert így van rá esély, hogy nyáron is lesz jövedelmed, aztán, ha meglesz a diplomád, mindenképp teljes bért kapsz. Szerintem megtisuzeltetés, hogy Neked ajánlották fel.
Próbáld ki, és ha nem tetszik, még mindig tudsz váltani, de ezt a lehetőséget ne szalaszd el - szerintem.
az mindenképp jót jelent, ha behívtak.
majd a személyes beszélgetésen minden kiderül!
közoktatási tv. 15-17 paragrafusát böngészd át
én elbizonytalanodtam!
én is úgy tudom, hogy negyedévben már lehet dolgozni
max. pótlékot nem fog adni
Sziasztok!
A helyi speciális iskolában voltam gyakorlaton, a zárótanításomat is ott végeztem. Pénteken csörgött a telefonom, hogy beajánlottak egy helyi magániskolába.
Beszéltem az ottani igazgatóval, azt mondta szeretne megismerni, de sajnos az nagy hátrány, hogy csak júniusban szerzem meg a diplomám. Anno nekünk azt mondták a suliban, hogy a diploma megszerzésének az évében, már el lehet helyezkedni a szakmában rendes fizetéssel. Ti mit tudok erről? Nem szeretném ha emiatt kevesebb fizetést kapnék, vagy hogy egyáltalán fel se vegyenek.
pontosabban??
hol akarsz elheylezkedni?
További ajánlott fórumok:
- Milyen kisállatot tartsak, ami nem büdös, nem szül, meg nem kell sokat foglalkozni vele?
- Éppen milyen kérdés foglalkoztat?
- Ha újra kezdhetnéd, milyen foglalkozást választanál magadnak!
- Óvodapedagógusi munka mellett gyógypedagógiával/logopédiával való foglalkozás
- Mikor lesz rajta a foglalkoztatást helyettesítő támogatás, szociális segély és a közmunka bér a számlán? És mik a feltételei?
- Használtcikkekkel szeretnék foglalkozni.Milyen feltételei vannak?