Gyógyfürdőt keresek Budapesten (beszélgetés)
Évtizedek óta a Széchenyi Fürdőben kezdem a napomat. Mióta ez az órás rendszer van, nem vagyok megelégedve és egyre rosszabb. Az elmúlt hónapokban többször olyan kabint kaptam, amiben már voltak!
Szóltam a fürdősnek,hogy már vannak a kabinomban. Megvonta a vállát és csak annyit mondott, hogy nem hiszi, hogy van ennél lentebb. Lassan már én is így érzem. Tovább sorolhatnám a nehézkes reggeli nehézkes belépéseket,de az már csak hab a tortán és sajnos már-már a reggeli fürdőzéseim velejárója.
Koszi.
Majd keresunk mellette valamit.Biztosan találunk.
Majd még szétnézek a neten is.
A Széchenyi napi belépő kabinos öltözővel hétköznap 3500, hétvégén 3750. Napi belépő szekrényes öltözővel hétköznap 100, hétvégén 3350.
Ajánlom figyelmedbe a "budapestgyógyfürdői" oldalt.
És még annyi, hogy a Széchenyibe nem tudsz ott aludni, nézned kell szállást mellé!
Szerintem csak a fűrdést szauna..
de mint ott alvást szállodában az külön pénz.
Egy sima fürdő pl Széchenyi 3100 egésznapi fürdőzés, szauna, vizi torna óránként.
Gellért a leg-leg-leg...
Ha jól tudom, kb. 6.000,-Ft körül van a belépő...
Már évek óta tervezem, hogy megajándékozom magamat...
Koszi szépen.Este haza jon a párom és majd eldontjuk,hogy mellyikbe menjunk.A szálás mind a kettoben az épuletben van?
És este lehet valahol még a kozelben szórakozó helyet találni?
Már sokat kérdezek ugye?
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- Kézilabdázni hobbi szinten, erre keresek Lányokat Budapesten!
- Barátokat keresek Budapesten!
- Nőgyógyászt keresek Budapesten
- Olyan nőgyógyászt keresek Budapesten akinél lehet választani a császárt!
- Melyik az a gyógyfürdő Budapesten, ahol lehet úszni, gyógyvízben ázni, és szaunázni is. Esetleg jakuzzi és egyéb élményelemek vannak?