Gyes után szabadság, béremelés várható? (tudásbázis)
szar ugy
nekem annyival jobb,hogy munka az van,visszavesznek és védettség is,a rossz benne az,hogy 8 orát kell egy helyben állni és forrasztani.
És mi van akkor, ha a munkáltatóm vett fel utánam már valakit miután táppénzre vettek,és közben tulajdonos váltás volt, most meg csak fizikai állományba tudna visszavenni?Mert ezt mondta a hr-es srác.
És most nem tudom merre.Mert fizikaiba nem szeretnék visszamenni, mert kevesebbet kapnék mint most az állásidőre(röhely)És ne értsen félre senki.Nem a fizikai munkával van a bajom.Hanem azzal, hogy csak 1 hétre előre tud nekem pontos munkatervet adni, és egyiknap 4 a másiknap 12 óra és nekem van egy páom aki ügyel.
és ha 1 hónapra előre meg van a beosztásom cserélni lehet.De ez, hogy 1 hétre előre tud csak tervezni?????
És vállaljunk gyereket.Nesze neked szép magyarország.Ezt tojta a nyuszi.
És nem tudom merre lépjek.
Mert ügyvédnél is voltam, és nincsem a gyes utáni 30 napos védettség.
6-án lejár a gyes 7-én meg kirakhat.
Azt jocccccakát.
Szoval nemsokára lejár a gyesem,megyek vissza dolgozni de elotte majdnem három honap szabim van,az a hely ahol dolgoztam megszunt,de nyilt egy másik részleg ahol sokkal nagyobb az alap.Ilyenkor ez hogy zajlik?a szabim alatt már átvesznek az uj helyre ?
a szabim alatt mindjárt megemelik a béremet?
További ajánlott fórumok:
- Jár-e szabadság gyes, gyed után?
- Hány nap szabadság jár, ha Gyes után visszamegyek dolgozni?
- GYES előtt 8órában, GYEs után 4 órában dolgoznék. Nektek a felgyűlt szabadságot hogyan fizették ki?
- A GYED alatt felgyülemlett szabadságokból kiváltható-e néhány nap, attól függetlenül, hogy jelenleg még GYES-en vagyok?
- A gyes után járó szabadságokat kifizeti a munkahelyem az alábbi esetben?
- Gyes utáni szabadság