Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » GYES után meddig biztosított valaki? fórum

GYES után meddig biztosított valaki? (tudásbázis)

6. Trixyke (válaszként erre: 5. - Regin_a)
2013. aug. 28. 15:43
Köszönöm szépen!
5. Regin_a (válaszként erre: 4. - Regin_a)
2013. aug. 28. 09:50

de hogy tuti legyen

[link]

2013. aug. 28. 09:29

NAV csak tiszta forrásbol :)

"amennyiben a magánszemély korábban biztosított volt, akkor az egészségügyi ellátás a jogviszony megszűnését követően a biztosítással járó jogviszony napjaival megegyező napig, de legfeljebb 45 napig még továbbra is igénybe vehető."

GYES biztositási jogviszony, tehát a fenti megállapitás vonatkozik rá

3. Trixyke (válaszként erre: 2. - F8db0709b8)
2013. aug. 27. 11:25
Köszönöm a választ!hát érdeklődtem a munkaügyben,a védőnőnél mindkét helyen mást mondtak,az államkincstártól meg még nem kaptam választ:/ Azért gondoltam h itt hátha vki okosabb.
2013. aug. 27. 06:03
Elméletileg 45 nap....de volt valami változás,és állítólag már a gyes lejárta után 1 nappal nem biztosított az ember...tehát magadnak kell fizetni a Tb-t.Érdeklődj utána az illetékesekneél,mert nagy fennforgások vannak.
2013. aug. 27. 00:30
GYES után meddig biztosított vki

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.