Gyes mellett 4-6 órában merre fele dolgoztok?Tudtok valamit ajánlani? (tudásbázis)
Engem visszavárnak. Igaz, GYES mellet csak öt órában egyeztünk meg, de így is korrekt a fizu is, és a munka is. E mellet én is gondolkodom egy-két tanfolyás elvégzésén. Február közepéig itthon vagyok, és egy egy hós buli még beleférne....a beszoktatás és a gyerek mellet is...
Csak ezek a piszkos anyagiak....:(
bolt vezetőire fogok járni és vizsga díjjal együtt durván 60000ft lesz.Mivel ez egy rendes OKJ-s végzetség ezért kapásból nem minimálbérre jelentenek be.A szomszédom is most végezte el.Hiába volt boltvezető,mivel nem volt végzetsége 80000kapott.Amint meg lett a bizi 120000nettóra emelték Neki.Hát szerintem akár hogy is számolok hosszú távon meg éri ezt az összeget ki gazdálkodni.
Az Achuánban meg a Tescoban van anya műszak.Ez a neve...8-16...Legalábbis anno még volt.De a DM is szereti a családosokat.De az önéletrajzba akkor sem szabad beírni ezeket az adatokat.Majd ha már tiéd az állás ráérnek meg tudni.Addig nem!!
Én egy gyárban voltam ilyen mindenes féle.
Hol javitottam az elrontott dolgokat,hol anyagot szereztem be,hol én magam is munkás ember(legtöbbször)voltam
Milyen tanfolyamra jelentkeztél?
Nálunk itt helyben is van egy suli olyasmi,mint az efeb.Már gondolkodtam rajta,csak még számolgatjuk,hogy anyagilag bele.e fér,mert sajnos ezek a tanfolyamok sem olcsók,hiába kap kedvezményt a kismama!
Hát igen a Gyes végét kivárni kemény dió!
Ezért is informálodom és szerintem sokan vagyunk így!
Valami családbarát,anyákat segítő vagy minek mondják munkahelyről nem hallottatok még???
Bár nem hiszem,hogy nagyon sok lenne,ha van!!!
Köszi,ötletnek nem rossz,majd szétnézek!
Talán van remény!?
Ezt én is tudom.
Csak több műszakban(mint már írtam az elöbb)ez nagyon nehéz!!!
Ha nem vagyok indiszkrét,milyen területen dolgozol?
Sajnos ahonnan én jöttem el szülésire sajnos nincs lehetőség részmunkaidőre,ráadásul több műszakos munkarend van,szóval talán érthető a dolog...
Tudom,hogy így is nehéz munkát találni!!!
Azért fordultam ide hátha valakinek van valami ötlete,tapasztalata.
Azért hátha valaki felbukkan és ad egy kis reményt nem csak nekem hanem sok Gyese anyuja társamnak!!!
Kitartás csajok!
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Mit tudtok mondani a müanyag abalakokról? Ellene és mellette!
- Többgyermekes anyukák! Ti mit dolgoztok és mégis hogyan oldjátok meg 2-3-4 gyerkőc mellett?
- Mit tudtok a FLAVIN 7-ről. / ellene és mellette/
- Két ovis gyermek mellett, szerintetek hol tudnék dolgozni 4-6 órában?A férjem dolgozik reggeltől estig, én nem találok munkát érettségivel.
- Anyukák, akik baba vagy kisgyermek mellett otthon dolgoztok, hogy tudjátok ezt megoldani?