Ebben az esetben rám is érvényes a veszélyhelyzetben lévő GYES hosszabítás? (tudásbázis kérdés)
6. nilem023 (válaszként erre: 5. - -Libuska-)
2021. ápr. 22. 12:29
Hívd fel a munkahelyed és ott megmondják!
5. -Libuska-
2021. ápr. 21. 20:53
Sziasztok!
Meghosszabbították a veszélyhelyzetet őszig. Nekem július 8-án tölti a kicsiva kettőt és addig járna GYED. Akkor most ezt meghosszabbították és őszig fogom kapni? Ilyenkor kell valamit intézni? Munkahely folyósítja
4. Garabonciás
2020. ápr. 7. 18:42
Hátha vkit érint. Kár hogy a végét nem lehet elolvasni, Nincs hozzájuk elofizum.😒
3. Timilight
2020. ápr. 7. 18:35
Ha a veszélyhelyzet alatt jár le a gyed/gyes, akkor automatikusan meghosszabbítják a veszélyhelyzet lejártáig. Nagyon remélem, hogy július végéig nem lesz veszélyhelyzet. De ha júl. 26-án még veszélyhelyzet lenne mondjuk aug. végéig, akkor augusztusra még kapnál gyest.
2. vivo44 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. ápr. 7. 18:33
Ha még tart akkor is a vészhelyzet, akkor igen.
2020. ápr. 7. 18:21
Jól értelmezem ezt a gyest hosszabítást,akkor ha a lányommal július 26áig vagyok gyesen és elvileg veszélyhelyzet idejéig hosszabítják meg akkor kapni fogom rá?
További ajánlott fórumok:
- Tehet ilyet bank, hogy a szerződésben kötött futamidőt meg hosszabítják 2 évvel az adós tudomása nélkül? Nem fix a hiteltörlesztő.
- Introvertáltak érvényesülhetnek ebben a világban?
- Hogyan érvényesíthetem ebben az esetben a jogaimat?
- 14 éve lejárt a jogosítványom. Meg lehet-e még hosszabíttatni? Ha igen, hol kezdjem az intézkedést?
- Leukémia ki mit tud róla. ki lehet belőle jönni vagy csak meg lehet hosszabitani az életet?
- Ingatlanossal szerződés, ha nem pecsételi le, akkor érvényes? Ha valaki jártas ebben kérem világosítson fel, köszönöm szépen