Gyertek csevegni!Bármiről... (beszélgetés)
Nah megyek én mert a főnök zaklat.:)
Jó éjt!
2 napja azon,hogy mondta h beülne 2 haverjával meginni valamit ma,én meg mondtam neki kissé cinikusan ,hogy "mész kocsmázni"?! Erre ő felkapta vizet...én se gondoltam komolyan...kissé én is ingerült vagyok mióta itthon vagyok...és jött a folytatás..... hülyeségek..:)S
Tegnap meg,kérdezte h be testáplóznám-e mert viszket,mondtam h be....de közbe gépeztem és elröppent az idő,utána már annyira nem volt kedvem és olyan "unottan" bekentem,erre ő elkezdett hisztizni,hogy miért nem csinálom normálisan,miért nem mondtam meg ha nincs kedvem?!Na....erre bepöccentem és jött ..a vita..:D:S ennyi,semmi komoly
Dúl igen...nagyon szeretjük egymást ezt asszem kijelenthetem!Tudunk alkalmazkodni egymáshoz és bízunk egymásban,ez a legfontosabb!Jó választás volt!
Min veszekedtek?
Húú nekem ne mondd... én régen nagy chates voltam,ha 20 pasival nem taliztam akkor egyel sem.:D És igaz,hogy vannak köztük normálisak is.
Igen,mondjuk ezt pont ma annyira nem mondhatom el,mert 2 napja minden este összevesztünk.:S:) De jól vagyunk.:)
Nálatok még ennyi idő után is ugyan úgy dúl a love?:)
neten...tudom-tudom...sokan nem hisznek benne vagy kételkednek,de 10-ből egy alkalommal szerencsével jár az ember!Mi vagyunk az élő példa rá!Msn-ezni kezdtünk aztán találkozgattunk és kialakult!
Boldogok vagytok?
Régi barátnőmnek a barátjának a haverja volt és egy buli alkalmával felkeveredtünk bnőm pasijához...és ott!:) 1.5 éve lassan..
Nem valami romantikus..:D
Ti?
én sem! még csak 2,5 éve vagyunk együtt!
Még nem is vágyom rá,csak hát én sem leszek már fiatalabb...és idén töltöm a 24 et!Ez borzalmas!
Nem,még nem.:)
Te?