Gyermekszoba díszítése! Kreatívkodjunk együtt! Segítsünk egymásnak! (beszélgetés)
Sziasztok!
Találtam a picassán pár dekorgumi képet csak sajnos nincs hozzá sablon de olyan egyszerűek hogy szerintem el lehet őket készíteni.Itt a cím
Akkor Neked/Nektek egyből szerencsés lett a péntek 13. :))
Az enyém május 20.
és hogy hívják?
Ez jó ötlet.Az enyém is kislány,a kisebbik meg fiú.
Mikor született?
Kicsit messze: 80km:)))
Kislány. Nem akarok túl babásat, olyat akarok, ami később is jó. Pl. kutyus, cica, pillangó, tehénke v. valami ilyesmi:)
Ja, a gyerkőc két éves:)
Azért is gondoltam, hogy nem varratok méregdrága függönyt, mert ahogy elnézem a rokonságban a nagyobb gyerekeket, hát elég gyorsan változik az ízlésük, ezt azért meg nem fájna a szívem lecserélni. (mondjuk nem hetente:D)
Itt találod:
Sajnos nem láttam még élőben, a kép meg nem sokat árul el. Igaz láttam már kimondottan ilyen anyagot, csak nem ágytakaróként, hanem sötétítőként, nem volt rossz, de ugye amit nem láttunk...:)
Láttam a másik fórum indításodat ezzel az ikeás anyaggal kapcsolatban.Mennyibe kerül?Vagy a linkjét belinkelnéd ide?Ha megtudsz róla valamit írd már meg nekem légyszíves.
Mennyi idős gyerkőcnek készül a szoba?
Akkor kérdezek, de nem nevet, mert én még soha nem csináltam ilyet:)
SZóval a textilnél is csak a szalvéta felső rétegét használjuk? Ill. milyen ecsetet kell venni? (van valami spéci v. oly' mindegy-ha oly' mindegy, azt is írjátok, hogy milyen) Mondjuk amivel a gyerekek az oviban festenek?::)
Az tényleg jó lenne. Az Ikeában szine ingyen lehet venni fehérítetlen sütétítő függönyt, arra kellene valami jópofát kitalálni..
(akartam függönyt varratni, de le se merem írni, hogy mennyibe került volna:D ) Így gondoltam házilag kellene "barkácsolni" valamit:D
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Hárman párban :), de Kryvel az árban :D segítsünk csak bátran :)
- Ki hol ismerkedik? Segítsünk. Adjunk tippeket egyedülállóknak.