Gyermekorvos váltásnak mi a menete? (tudásbázis)
Jelzed az új orvosnál, hogy ezentúl hozzá szeretnéd vinni a gyerekedet, a hivatalos részét ezek után ő intézi.
A régi orvossal szerintem ne foglalkozz. Nem éri meg az időt és a fáradságot. Visszataszító a nemtörődömsége, de bizonyítani nem tudod.
Ha nem tudod bizonyítani, hogy a gyerek is allergiás, amiről a doki is tudott és ennek ellenére írta fel azt a bizonyos gyógyszert, gyakorlatilag semmit nem tehetsz hivatalosan.
Válts dokit, másba nem érdemes belekezdened, mert csak az időd és az energiád megy el rá, egyéb "eredménye" nem lesz.
Köszi! Akkor azt hiszem, mihamarabb meglátogatom a kiszemelt orvost...
Emellett nagyon gondolkodok, hogy tegyek-e egyéb lépéseket a mostanival szemben, de nem tudom, ilyen esetben mit lehetne...
Ma betelt a pohár a gyerekorvosnál. Jeleztem neki, hogy a családban több generációnál is van egy bizonyos gyógyszer-családra allergia, erre felírt egy olyat, ami ezt tartalmazza. Más dokik ezt figyelembe véve mindig olyat adtak, amiben nincs ez az összetevő, de a "mi" dokink ezt le se sz*rta.
Nem ez volt az első húzása, szeretnék átmenni másik gyerekorvoshoz, de nem tudom, hogyan kell intézni.
Segítenétek?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek érdemes gyermekorvost váltanunk?
- Vajon mit csinálok rosszul? Kire hallgassak? Akik tapasztaltak, és akiben bízom, vagy a gyermekorvosban?
- Kinek higgyek? - Védőnő kontra gyermekorvos
- Szerinted normális-e, hogy a gyermekorvossal ilyen sok gond van?
- Tudnátok nekem ajánlani Nyíregyházán jó gyermekorvost?
- Mi a menete annak, hogy gyermekorvost váltsak?