Gyermek-tüdőgyógyászt ajánlanátok? (tudásbázis)
:-( sajnalom!
Szerintem keressetek fel, ok ott tobben is vannak tudogyogyaszok, valamelyikük csak tud majd mondani hasznosat! Tünde nagyon jo es tenyleg profi.
Kérj időpontot a rendelésre, aztán majd meglátjátok Mikorra adnak. Amugy mondom, az oep rendelesen is nagyon alapos es kedves, kb 2. Het a várakozási idő mire tudnak adni időpontot, de van hogy annyi se. Mi is mindenhova maganba visszük a gyereket is es mi is ugy járunk, ez az egyetlen hely, ahova nem, mert ez az intézet igy is felig magánkézben van igy nagyon magas a színvonala az oep rendelesnek is.
Ugyanott, a Svabhegyen. Bokor utca 11 a cim azt hiszem. :)
Az én fiam ia montelukast szed, ha beteg kap meg ventolint is.
Tuti, hogy o tud segiteni. Nalunknolyan dolgokat derített ki, amikre a kutya nem gondolt... Pedig tobb orvos is látta akkoriban a gyereket.
A svabhegyi rendelő intezetet hivd fel, es ott be is tudsz jelentkezni maganrendelesre. :)
Milyen jellegu gondotok van amugy?
Nekunk tej-tojas-szoja allergia + asztma.
Amugy o allergologus es tudogyogyasz is egyben. :) nagyon kedves, alapos, gyerekszereto es hihetetlenül profi. Eddig minden amit mondott bejott...
Budapesten szeretnék egy magán gyermek tüdőgyógyászhoz elmenni a kisfiammal. Elsősorban a pesti oldal érdekelne.
Újpesten lakunk és szeretném, ha nem lenne messze a rendelő.
Ismer valaki egy jó tüdőgyógyászt?
Segítségeteket előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Milyen fajta kiskutyát ajánlanátok családi házba, 2 kisgyerek mellé, ami középtermetű?
- Milyen okostelefont ajánlanátok?
- Melyik jó könyvet ajánlanátok nekem elolvasásra?
- Kutya vs macska. Kisgyerekek mellé melyiket ajánlanátok és milyen fajtát, ha lakásban tudnátok tartani (egyelőre)?
- Időseknek készült mobilt, mit ajánlanátok?
- Milyen nyelvvizsgát ajánlanátok? (már évek óta nem sikerül, próbáltam jópárat, 3 éve csücsül a diplomám az egyetemen)