Gyerekkoromban loptam egy sportszeletet a boltból.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Sose loptam semmit.
Erre gyárilag képtelen vagyok.
szerinte a lényeg,hogy gyerekként feltétlenül lopj,mert ha nem tetted,akkor barátaid se voltak,meg nem voltál egy csoportnak se tagja ;)
kész röhej
Ugysem fajt.
Es kesz.
En ketszer altam ki az osztalytert,amit megbeszeltunk. Otthagytak.
Ugysem fajt.
Mi bulibol csokiszeletet, papirzsepit meg majkremet loptunk 15-16 evesen a balatoni kozertbol csoportosan a nyaralas alatt. Marmint mindenki egyesevel. Es (az akkor) kicsit dagi srac vitte a palmat 4 tetellel, es azon rohogtunk, a nagy has mire jo.
Semmi szuksegunk nem volt ra.
Mindegyikunk felelossegteljes felnott lett. Akinek lett/lesz gyereke, nem erre tanitja. Rosszalkodni akartunk, amit nem szoktunk.
A lopast illetoen nem is ezzel van a baj. Ha csak a hujjjjje kis tinik lopnanak, szebb lenne a vilag.
En volt, hogy veletlenul 'loptam". Kivitttem ruhat ugy, hogy nem fizettem ki. Radobtam a tobbi bevasarloszatyromra, es otthon lattam. Majdhogy nem kirohogtek, mikor visszavittem. Mivel ilyen hulyeseggel senki nem kereste meg meg oket, azt mondtak, tarsam meg. De az meg csak nem is az en meretem volt.
További ajánlott fórumok:
- Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban? - És mi lett belőled?
- Mit csinál Terike a sportszelettel?
- Szellemekkel kapcsolatos gyerekkori élményetek volt már?
- Mai gyerekek kontra mi gyerekkorunk
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Egy fiatal nő kezdeményezheti a tegeződést egy idősebb férfi felé, akit gyerekkora óta ismer,de már ciki a csókolom?