Gyere, mutasd be a kreativitásod! (beszélgetés)
Lányok, köszönöm.
A linket levettem, mert személyes... szóval egy fórumon másképp van jelen az ember. De caffi... vagy bárkinek, ha ebben a témában szüksége van segítségre, akár gyakorlati, akár elméleti szinten, akkor nagyon szívesen... bármikor... örömmel. :)
Jozsu... nem véletlenül jártunk mi olykor egy fórumban... még az előző nickjeimmel is. ;)
Koszonom! :))
En is gratulalok a babokhoz, nagyon klasszak!
Köszönöm a segítséget...így már nekem is ment:)
Nagyon ügyes vagy!
Gyerek koromba én is akartam bábokat készíteni,és a kisebb gyerekeknek bábozni...de elmaradt....
Na majd ha lesz unokám:)...nekik biztos h fogok...majd lesek egy két dolgot tőled...már ha szabad:)
Utánozás - majomszokás... de jó ötletet adtál, így engem is megtaláltok az adatlapomon keresztül. :)
Megnéztem az alkotásaitokat... hát, én, ha 100 évig gyakorolnám, se léphetnék még a nyomotokba se! Le a kalappal! :)
Különlegesek... szépek... tetszik! :)
... és hogy színesedjék a fórum, de nem akarok most képeket feltölteni, tehát link... nem üzleti, talán nem törlik... tehát a kreativitásom...
... ehhh inkább az adatlapomra teszem a linket.
Bocs, hogy beleavatkozom:
Az öntapadóst egy vonalzót leszorítva raktuk fel, utána ha maradt bubi, tűvel kiszurkáltuk.
Néztem volna....de nincs képed:(
Mindjárt le is támadnálak:)...öntapadós felrakásánál,mit csinálsz h ne legyen levegős alatta?
Szia!Van egy jó kis fórum....ide csalom a csajokat...nem krea fórumnak indult,de a csajok nagyon ügyik!
Hogy mibe vagyok a legjobb?...Hmmm van egy naplóm,abban fent vannak a dolgaim,hát elég sok mindenbe bele kontárkodom,aztán vagy sikerül vagy nem:))
Sziasztok!
Ez egy kreatív képeket, leírásokat gyűjtő téma.
Szeretném, ha feltöltenétek azokat a képeket, amik szerintetek jól sikerültek, vagy elmondanátok hogy ti miben vagytok a legjobbak, vagy ilyenek.
További ajánlott fórumok:
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- 2005 decemberi gyerekek
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!
- Milyen kreativitásra ösztönző játékot vennétek egy éves szülinapra saját fiatoknak?
- Lassan minden kreativitás kihalt belőlem és nem tudom,...