Gyengeség (beszélgetés)
Megteremtette Isten az embert a maga képmására, Isten képmására teremtette, férfivá és nővé teremtette őket. Ádám oldalbordájából lett teremtve Éva. Így egymásnak lett teremtve a férfi és a nő!
:)))
Sziasztok.
Belehet jönni?
Az ember önmagát akarja látni a párjában.
Ez nem véletlen, hiszen az ember egyedül csak egy fél. Egy férfi és egy nő együtt alkotja az egészt! És ebben mindenképpen a minőséget, azaz önmagát keresi.
:)))
Az ember hajlamos arra, hogy a párját mindenféle képzelt tulajdonságokkal teleaggassa. Ezt hívják illúziónak.
Amikor viszont rájön az ember, hogy a párja nem is olyan, amilyennek ő látni akarta, még ő van megsértődve és dobja. Az a szerencsétlen pedig nem érti, hiszen ő eddig is ilyen volt...
Ha tényleg szereted, akkor a valós tulajdonságaiért szereted. Szereted akkor is, ha szomorú, ha ha beteg, ha gyászol, ha egy évig nem tud elhelyezkedni és depis, ha fáj a kislábujja.
És ha szereted, akkor is férfiként tekintesz rá.
Én is úgy gondolom, hogy összességében a férfinak kell az erősebbnek lennie. De sajnos vannak olyan élethelyzetek, amikor neki van szüksége a nő támogatására. Akkor a nőnek kell erősnek lennie.
Ha egy pillanat alatt ki tudsz szeretni valakiből, akkor nem is szeretted igazán.
Inkább úgy mondom, hogy nem tudom sajnálni, ha annyira elgyengül, hogy akár elbőgi magát vagy kimutatja, hogy valami nagyon nyomasztja.
Lehet a családba ezt szoktam meg, hogy férfi nem sír nem aggódik, hanem mindent magába tart.
Én is ilyen vagyok :DD
Olyan, mintha előzőleg nem én lettem volna a rajongó fél. :D
És ha gyenge akkor szánalmat érzel iránta?Mire gondolsz pontosan?
Vannak időszakok mikor egy tökéletes párkapcsolatban élő embernél is eltörhet a mécses...
Szerintem olyan emberbe nem tudsz igazán szerelmes lenné,aki elé bármilyen feltételeket és elvárásokat szabsz!(az persze természetes,hogy az illető legyen kedves,tisztelettudó,hűséges stb).
csak úgy tudok szeretni egy férfit, ha azt érzem minden percben, minden pillanatban, hogy erős.
Ha egyszer is megérzem a gyengeséget a bizonytalanságot rajta akkor valami "eltörik" bennem és már nem érdekel annyira. Nem tudom szeretni. A fáradtság vagy stresszhelyzet az más. Én konkrétan a gyengeségre gondolok.
Más is érez/érzett így? Miért van ez?
Persze,ha fáradt
További ajánlott fórumok:
- Szédülés, gyengeség..mi lehet ez?
- Bocsánatot kérni s elismerni, hogy hibáztam, jelen esetben gyengeség lenne?
- Mi lehet a bajom?(Tüneteim:fejfájás, rossz közérzet, erős gyengeség- és levertségérzés, enyhe ízületi fájdalom, hőemelkedés.)
- Valaki tapasztalt Covid után hetekig tartó gyengeséget, szédülést?
- Erős gyengeség mint terhességi tünet?
- Szédülés, gyengeség