GYED mellett lehetek egyéni vállalkozó? (tudásbázis kérdés)
58ezer ft.-t GYED.-et kapok....És meg tiltják ,h dolgozzak mellette ??? Azt az időt amit a mellékállásra fordítanék a gyerekemtől veszem el...azért ,h tudjak neki enni adni ,öltöztetni stb...
Hát ezért tart itt ez az ország ...röhej
Jaj ,most elkeseredtem :(((
A párom ilyen téren nem jön számításba ,mert olyan helyen dolgozik ,ahol nem néznék jó szemmel a dolgot :(((
Én is egyéni vállalkozó voltam mielőtt megszűltem a kislányom. Nem lehet mellette semmilyen kereső tevékenységed sajnos.
Ha jobban keresel, mint a párod, akkor menyjen el ő GYED-re te meg menyj el dolgozni. Ha a kislányom 1-1,5 éves lesz a párom lesz vele itthon GYES-en én meg megyek vissza dolgozni, mivel 3-4-szer annyit kerestem, mint ő.
Sziasztok!
Van főállásom ,de jelenleg 13 hónapos lányommal vagyok GYEDen! De kaptam egy lehetőséget mellékállásra kb napi 4 óra , egyéni vállalkozónak kéne lennem ! Megtehetem ?
Előre is köszönöm a segítséget :)
További ajánlott fórumok:
- Egyéni vállalkozás akarok beindítani GYES mellett, mi a menete?
- Főállás mellett egyéni vállalkozóként, hogyan?
- Ha bejelentett főállás mellett egyéni vállalkozó vagyok, de egyáltalán nincs bevételem, akkor is kell könyvelőt fizetnem?
- Gyes/ Gyed mellett tudok dolgozni egyéni vállalkozóként?
- Egyéni vállalkozó, ha a KATÁT választotta, hogyan lehet mellette áfa mentes?
- Gyes mellett lehetek mellékállásként vállalkozó? Mennyit kell fizetni havonta ha van vállalkozói engedélyem?