GYED, GYOD összege mennyi lehet ilyen esetben? (tudásbázis)
Szia. Nekem azt mondta egy anyuka hogy egy címre kell hogy belegyunk jelentve.
Ez igaz?
Sziasztok!
aki ért hozza, annak szeretnem kerni a segitseget!!!
csed igenyleserol lenne szo!! elore is koszonom
Szuper, nem tudom lehet igényelni ilyenkor ingyenes(kedvezményes utazásit hozzá)
Használj ki minden lehetőséget!
írtam privátot szia szép napot
Május 29 péntek 1 napod van ... Telefonon érdeklődd meg( mikor küldik ki,időben letud adni GyOD papírt és gondolom Junival egész hót kapod)
Én Csp- fel hívtam ekkor ez lesz stb... felírtam mit kérdezek aztán könnyebb volt be időzíteni heteket ..mit hol merre intézek ;)
Mennyi idővel előbb menjek be?
Május 28-ig kapom a gyedet.
Akkor a 116e-ből fogják levonni a gyest?
Sziasztok. Kisfiamra kaptam meg a gyodot. Jelenleg május végéig gyeden vagyok vele. A gyod összegéből lévontak a gyedet amit értek is. Viszont ha lejar a gyed akkor amit most megállapított gyod az hogy lesz összegben? Automatikusan megkapod a rendes összeget vagy be kell menni?
Remélem valaki tudja. Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Külföldről hogyan lehet nagy összeget átutalni OTP számlára?
- Szerintetek 2 kis gyerek mellett milyen itthonról végezhető munkát lehetne csinálni, amivel tényleg lehet reális összeget keresni?
- OTP folyószámlámról vásárláskor háromszor húzták le az összeget, mit lehet ilyenkor tenni?
- Ki lehet javítani a csekken az összeget, ha még betűvel nincs ráírva?
- Tudnátok segíteni abban, hogy a megvásárolt ingatlan után az APEH-tól kiküldött illeték összegéből hogyan lehet engedményt kicsikarni?
- Önkéntes magánnyugdijnál ki lehet venni az összeget 10 év után? Vette már ki valaki?