GYED alatt igényelhetek táppénzt? (tudásbázis)
5. Hajni0121
2014. szept. 5. 16:41
Mióta be lett vezetve a gyed extra azóta működik ez. Azért ez jó így :)
4. manó2012
2014. szept. 5. 14:01
Köszönöm,de jó ezt hallani,mert annyi mindenkit megkérdeztem és mindenki azt mondta,hogy ez lehetetlen.
3. Hajni0121
2014. szept. 5. 13:43
Igen igényelhetsz, most en is így vagyok. A munkáltatómnal bejelentettem hogy jön a teso, kivettem a fizetés nélküli szabadsagaimat, kervenyeztem, hogy a mai naptól mar ne járjon nekem fiz. nélküli szabi, a háziorvos bal el kell intézni a táppénzt es ennyi. A gyed dél kapcsolatban nincsen semmi bejelenteni valód, a lényeg a munkahelyen megbeszélni es a táppénzt elintézni.
2. manó2012
2014. szept. 5. 13:36
Jelenleg Gyed-en vagyok a kislányommal és jön a kistesó,úgy hallottam,hogy elmehetek táppénzre vele.Igaz lehet?Hol tudom megkérdezni pontosan?
1. manó2012
2014. szept. 5. 13:35
Gyed alatt igényelhetek táppénzt?
További ajánlott fórumok:
- Gyermek után járó 2 nap pótszabadságot GYED alatt az apa is igényelheti?
- Hallottad, hogy gyes alatt is jár az iskolakezdési támogatás?És akár mindkét szülő igényelheti?
- Ha GYED alatt fogok szülni, mit és mennyit igényelhetek? Hogy jövök ki jobban?
- Babát várok, és három hónap alatt egy fillér táppénzt sem kaptam!
- Ha lemondok a gyed-ről(2hónap van hátra) új munkalehetőség miatt, a párom nevére aki munkanélkülin van igényelhetem e a gyes-t?
- Ha a gyerekem két éves korában beadom bölcsibe, akkor le kell mondanom a gyedet, de igényelhetem a gyest?