Babát várok, és három hónap alatt egy fillér táppénzt sem kaptam! (beszélgetés)
igen és ez így elég borzasztó
egyébként, hogy vagytok?
Igen mi is próbáljuk a jó oldalát nézni,de azért az kiakasztó hogy fogalmunk sincs mikor.
Jól fog jönni egyszerre:)
bár tudom ez most nem vígasztal...
Szia!Voltam a munkaügyi főfelügyeletnél,de azt mondták ez tb-s ügy és nagyon sajnálják de nem tudnak segíteni.Ha valakinek van tapasztalata ilyen ügyben,légyszi írjon!!!!!!!
Hú akkor nagyon sokára fogod megkapni, de hogy csinálhat ilyet???
Igen! De mástól is ezt hallottam, nem kapkodják el...biztos hogy a főnököd nem adta be?
Megtalaltam a cimet: 9022 Gyor, Gardonyi Geza u. 7. (kozel a Batthanyi terhez)
akkor nem értem, de utánanézek.
Ezzel megpróbálkozom!Köszi
nem
szülés elött volt munkája,
de szülés utánra megszünt a munkahelye.
és nem talált még.
gondolom mert évek óta munkanélküli.
egy ismerősöm mn, de segélyt nemkap de a havi 5000-ret fizetnie kell maga után, hogy kapjon orvosi ellátást...ez brutál...
Munkaugyi Felugyeloseg, Gyor Batthanyi ter, en akkor tettem ott bejelentest amikot a volt munkaltatom nem adta ki a kilepo papirjaimat, utana elkuldte ne aggodj
Szerencsére a férjem elég jól keres,azért kijövünk.De van egy 6 éves lányunk neki kezdődik a suli,és hát a kisbabának is vásárolgatni kell apránként.De nem panaszkodom,mert lehetne rosszabb is,de azért mégiscsak bosszantó,hogy hagynák az embert fillér nélkül.
és ott mit mondtak?
van legalább mégegykereset?
megéltek?
Komolyan??????????És ez minden komplikáció nélkül volt így?
Be vagyok jelentve,annak már utána jártam.
adj be segélykérelmeket az önkormányzathoz, hogy addig is legyen valamennyi bevételed.
ott tudsz segítséget is kérni, hova kihez fordulj...
Lehet, be sem voltál jelentve!
Azért van most ez a hajcihő...
én azonnal beadtam a papirokat mikor táppénzre mentem és még igy is kb 3-4 hónap volt mire megkaptam a pénzt.
De hol jelentsem fel?Azt gondoltam az oep majd hatékonyabban intézkedik.
jelentsd fel, ha hivatalból kikért levelet megtagad, akkor komoly bajai lehetnek a munkáltatódnak!!!
Félidős terhes vagyok,és három hónapja vagyok táppénzen.A főnököm ezidáig nem töltötte ki a foglalkoztatási igazolást amit az oepnek kellene elküldeni,hogy folyósíthassa a táppénzt.Hetekig könyörögtem neki,de csak nem töltötte ki,és úgymond megbíztam az oepet,hogy próbálják meg ők behajtani rajta ezt a papírt,de ezidáig ők sem jártak sikerrel.A főnök elérhetetlen,nem veszi át a leveleket amiket az oep küld neki.Meddig húzódhat még ez így?Mert már nagyon türelmetlen vagyok,a pénz is kéne már.Ha valaki járt hasonlóan kérem írja meg mi lett a dolog kimenetele!
További ajánlott fórumok: