Gyantázás után teljesen kipattogtam! Nagyon csúnya, mit tehetek? (tudásbázis kérdés)
Gondoltam,mivel tegnap,mikor hazajöttem,akárhányszor vécére mentem,karácsonyi hangulat kapott el,annyi hintőport használt a kozmetikus,csak nem kell még rákennem valamit.
De akkor egy tapasztalattal és leckével több...
Köszönöm!
Szeretlek,mert Sudocrem pont van itthon,de utállak is kicsit,mert könnyem folyt,mire felkentem :D
Most itt ülök és várom a hatást,vagy hogy legalább felszívódjon.
De azért várom a B-terveket,a biztonság kedvéért.
még mindig a hintőporra szavazok , hűsít,gyulladás csökkent és leszárítja a kis sárgákat már estére
( de nem rossz a sudo krém sem)
Teljes fazon-gyantán voltam tegnap,életemben először. Ma reggel arra keltem,hogy még mindíg vörös,kicsit "rücskös" és besz*rok,ha csak a bugyi hozzáér,úgy fáj.
Az előbb megnéztem,és minden egyes szőrszál helyén kis fehér pattanások vannak.
A látvány vicces is lehetne,ha nem lenne rémisztő.
Mit kenjek rá? Érdemes már bármit is? És kenjem rá a gennyre (bocsi,tudom,hogy baromi gusztustalan) vagy nyomjam ki előbb őket?
Tényleg bocsi,hogy ennyire szemléletes és gustustalan a téma,de ilyet horrorfilmbe tudnék elképzelni a "Húsevő puncik támadása" premierjén...
További ajánlott fórumok:
- Tuti tippek gyantázás utáni kipattogott bőrre?
- Miért nem sikerül a gyantázás, ha mindent az előirás szerint csinálok?
- Azt hallottam, hogy a hónalj gyantázása növeli a mellrák kialakulásának esélyét. Mit gondoltok?
- Mit lehet tenni a gyantázás utáni pattanásokkal!
- Baranybor csizmamat kimostam es elvesztette a rugalmassagat, teljesen megkemenyedett, es eldeformalodott. Mit tehetek erte?:(
- 8 hós kisfiamnak most tört át a 4. és 5. fogacskája, a napirendünk teljesen felborult és alig eszik, mit tehetek?