Miért nem sikerül a gyantázás, ha mindent az előirás szerint csinálok? (tudásbázis kérdés)
Fürdés után ne használj testápolót és teljesen száraz legyen a lábad.Csak egy rétegben kend fel.
Valószínű, hgy túl meleg van és, ha megizzad a lábad, akkor nem lesz jó az eredmény.
Figyelmes vagy, köszi:)
Ma veszem meg.
Az nem jó, ha nedves a bőröd, valószínűleg ezért nem sikerült. Mindenképp akkor próbáld, amikor nem izzadsz.
Én mindkét gyantát használtam már, a csíkot is, meg a patronost is, szerintem a patronos hatékonyabb.
Olyan hagyományos, felmelegítendő gyantával, amit a kozmetikus is használ. Vele nem csináltatom meg, mert drága... és időm sincs már rá. Csak nem akarom az arcomat agyonra "huzigálni", mert akkor meg csupa piros leszek. Nagyon fehér, érzékeny a bőröm.
Még lehet azért, hogy holnap megpróbálok beszerezni gyantacsíkot... Köszi.
Adjatok tanácsot!
Péntekre rettenetesen fontos, hogy rendben legyek...
A bajuszomat, az államat és az áll alatti részt szeretném gyantázni. Tegnap meg is próbáltam (nem először csinálom), de nem értem el a kívánt eredményt. Este felé csináltam, a hőség miatt lehet, nedves volt a bőröm... Lehet, hogy azért nem sikerült. Vastagabban kentem fel, hogy könnyebben le tudjam húzni, lehet, hogy az volt a baj?
Én inkább, mert csináltak mindkét módszerrel, de mikróval egyszerűbb. Nem borul fel ha már kevés van a patronban, stb...
Bár én megoldottam, de akinek nem sikerül az lehet falhoz vágja. Nekem a kozmetikus kolléganőm is mikróban melegíti ha otthon gyantáz.
mondjuk nekem nem forró a kezemnek edényben melegítésnél sem.
Én az egész lábam epilálom. Először borzasztó volt, de most már megszoktam. Tesóm meg a hónalját epilálja! Na azt én nem vállalnám be.
Én nem bírok a gyantával, de többet nem is próbálkozok vele... Felidegesített egyszer rendesen. :)
Lehet hogy tul magas a paratartalom, hintoporozd be a combod mielott felkened a gyantat, nyaron elofordul hogy magas a levego nedvessegtartalma esetleg izzadsz es a szor nem jon le csak a gyanta (ha eleg hosszu a szor).
Egyebkent a meleg gyanta ha jo szaraz a bor akkor meg a rovid vastagabb szoroket is kepes kitepni. Ja es ne legyen kremezve a borod veletlenul sem mert a testapolozott borre sem igazan tapad jol a gyanta, szoval sok-sok hintopor:)
Magamnak én sem tudom.Nem az anyaggal és a technikával van a baj,kozmetikus unokatesómat én gyantáztam mindenhol.
Magamnak egyszerűen nem esik úgy kézre,hogy megfelelő legyen a mozdulat.A szőrt sem tépi le,a bőrömet pedig megrántja,csupa véreláfutás lesz.Ha nagyon nem megy kérj meg valakit,hogy csinálja meg,kevesebb szenvedés,gyors eredmény :)
Hát...látatlanban elég nehéz.
A szőr hossza elég relatív (mármint, h mi számít neked már hosszúnak)). Az szokott a baj lenni inkább, ha rövid.
Aztán lehet, h nem melegíti fel kellőképpen a gyantát a gép, vagy hagyod nagyon kihűlni a bőrödön, esetleg túl sokat vagy keveset kensz fel.
Lehet az is, hogy nem simítod rá eléggé a papírt, vagy nem téped elég határozottan. (Lehet számodra egyértelmű, ezért hülye kérdés: de szőr irányába kened a gyantát és ellentétesen téped?)
most ennyi jutott eszembe...
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Tuti tippek gyantázás utáni kipattogott bőrre?
- Azt hallottam, hogy a hónalj gyantázása növeli a mellrák kialakulásának esélyét. Mit gondoltok?
- Mit lehet tenni a gyantázás utáni pattanásokkal!
- Szemöldök gyantázás után mit tegyek, hogy ne duzzadjon fel és ne vörösödjön a szemöldököm?
- Már 2 órája hűtőben van a gyümölcskocsonya, de nem dermed meg. Mindent előírás szerint csináltam meg és fixet is raktam bele... Mit tegyek?