Gyakorlatilag hidegen hagynak a magyar focisikerek. (beszélgetés)
Az angol válogatottat lemosni akkor, a legendás 6:3 idejében, és most sem véletlen győzelem. Rossinak valószínűleg elég nagy szerepe van abban, hogy a szedett-vedett bandából ki tudott hozni egy együttműködő csapatot. Nem ez az első ilyen sikere.
Semmit nem tudok róla. A neve valahol felbukkant, ránéztem a google-ben. Nagyon távol áll tőlem az öttusa. De most már lehetne névnapunk, ha legalább ketten vagyunk 😇
Engem nem hagynak hidegen a magyar focisikerek.
Minden magyar sikernek tudok örülni. Bármilyen sportban érnek el a magyarok sikereket, én arra büszke vagyok.
Van egy olyan érzésem, hogy sok emberből a stadionok építése váltott ki ellenszenvet a focival kapcsolatban. Én különválasztom, el tudok vonatkoztatni.
A siker, az siker. Ha a sportolók jól teljesítenek, az elismerést érdemel. Nálam ez így működik.
Engem is. Vicc h az evtizedek ota tarto benazasok utani veletlen gyozelem miatt mindenki osszef.ssa magat h mekkora jatekosok mar🤣 ugyan!
Nálunk is van, az önkorival szemben. 😅Mondjuk nem rossz, pár húzóckodó, nyújtó, rugalmas padló, ilyesmi, járnak oda bandázni sokan. Ez nem rossz kezdeményezés, csak a dolgozók munkaidőben ne ott tömörüljenek. 🤭
Nàlunk régen volt minden évben focitorna, szabadnapunk terhére , ingyen. Egyszer meg is nyertük, kaptunk egy vàndorkupàt, de nem volt benne aprópénz sem. Màra a focipàlyànk helyén lakópark van. A "profiknak" meg tucatnyi stadion!
Majd lesz! Mint minden apró településen fitness park. Mondjuk nekem ez jó
Ez jó ötlet 😂
Annyira gáz ami e körül megy kishazábkban. A 100ezres vonzáskörzetű városunkban a tb-s MR akadozik, de van mindenféle sportközpont... igaz stadionunk nincs (még)
Nem lenne hülyeség az eü dolgozóknak is nekiállni focizni. Talán jönne egy kis aprópénz🙂
Elásnám magamat, ha adófizetők pénzéből rengeteg milliárdot költenének rám, és én csak szökőévben egyszer tudnék valami nagyjából elfogadhatót teljesíteni, mint ezek a megélhetési „sportolók”.
És ennek fényében a siker sem siker. Milyen áron érték el? Ráadásul úgyis csak átmeneti. Majd akkor nézek focit legközelebb ha amatőr foci lesz, munkaidő után és nem helyette... mármint a játékosoknak.
Inkább tragikus. 😭 Régóta be vagyok oltva a foci ellen, de ettől függetlenül is felháborítónak tartom azon összegeket, amiket ezen címen pazarolnak az adófizetői forintjainkból. Nem jut pénz (többek közt) a tanárok fizetésére, mert a reménybeli üdvöskékre megy el. Több mint undorító. 😭
Egyetértek:) Örülök minden sikernek!
Ez egy siker volt, de ez is hidegen hagy. Most majd meg több penz ömlik hozzájuk
Engem is. Minden más fontosabb ennél aztán jön egy naaaagy szünet, aztán jön a foci.
Engem is. Nem is nézek focit, és nálunk senki. Nem is követjük és nem is érdekel az se hogy ki nyer vagy nyernek-e a magyarok. Gyerekkoromban imádtam, de nem nézni hanem játszani. Az viszont hogy Mo-on mi pénzt tolnak fociba meg stadionba, az egyszerre tragikus és röhejes.
Van egy kütyü, úgy hívják távirányító.
Na azzal kell csatornát váltani, ha nem szereted a focit.
A névrokonodról Gulyás Michelle-ről mi a véleményed?
Én se szeretem a focit. És különösképpen a magyarkodást sem. De ennyi év sikertelenség nélkül ennek a meccsnek nagyon örülök. És remélem, hogy újra jegyezni fogják a magyarokat.
Még nem, de ilyent viccből sem írnék, főleg, hogy jól elvagyok sportcsatornák nélkül.
Jóformán megállna az élet számomra, ha holnap megszűnnének a sportcsatornák.
Oké, nézz mást 🙂
Reklám alatt mi is elkapcsolunk.
Gondolom mindenki kitalálhatta ezt a vallomást nem én írtam. :)
Semelyik. Vígan elvagyok sportcsatornák nélkül.
Jogod van hozzá.
Melyik sport izgat jobban?
Csatlakozom. Engem is hidegen hagy a foci, sőt, a családom férfitagjait is.
További ajánlott fórumok: