Gyakorlati tapasztalatot várnék Green gold solar-lunar mikroalga porról (beszélgetés)
Így újra olvasva emlékszem már. :))
Örülök hogy bevált neki, remélem neked is meghozza a várt hatást.
Én nem vagyok olyan fáradékony mint előtte, de majd kíváncsi leszek még a nyári nagy hőség milyen hatással lesz rám. Tavaly azért szereltettünk légkondit, mert előtte évben annyira lesúlytott a hőség, hogy naphosszat feküdtem, alig tudtam ezt a kis itthoni feladatomat ellátni. Kegyetlen volt. Biztos voltam benne ha ilyen lesz a következő év is, meghalok. A légkondival már könnyebb volt az élet, viszont tavaly is úgy éreztem mintha ólom súlyokkal lennék nehezítve. Most ha könnyebben viselem a nyarat, az Imune-nak tudom majd be. Ja, és szedem 5 napja a Maca kivonatot is, így lehet hogy nem tudom majd mitől fiatalodok és csattanok ki az erőtől. :D
Én se róttam fel neki hibának a késlekedést, a véleményezésben nem is jeleztem. Mindenkivel előfordulhat hogy dolga akad. :)
Fogyasztása által érzel magadon változást?
Köszönöm.
Én kb. 2 és fél hónap után éreztem a hatását, de ennek előtte egy ideig szedtem 3x3-at is, mert a facén azt írták hogy a 3x2 nagyon kis mennyiség mert ez nem étrendkiegészítő kivonat, hanem táplálék. Tehát maga az alga szárítva. Szóval össze-vissza szedem.
Újabban 3x2-t próbálok szedni de időnként elfelejtem, ezért következő napon többet veszek be. :)
Azt írta a srác tegnap, hogy ma adja fel a csomagomat. Hétfőn biztos megkapom. :)
Kíváncsi leszek, mikor érzel élénkítő hatását. Azt olvastam máshol is, hogy van akinek hasmenést, van akinek szorulást okoz, de ez rendeződik.
Szia!
2×3 szedek, nekem pár napig hasmenésem volt tőle és nagyon sokat pisilek... igaz sokat is iszom. Különösebben még nem érzek semmit, de én még csak 1 hónapja szedem.
Szia Gabika!
Most rendeltem tőle. Sajnos az utalásomat várakozóba tette a bank, Remélem holnap rendeződik. Ha a szállítást is hozzáadom, darabja 8.860 ft-ba kerül. ha ilyen jól érzem magamat tőle, meg is éri.
Képzeld el, olyan 3 hete körül szinte egyik napról a másikra hirtelen sokkal több energiám lett. Szerintem az Imune-től. Régebben borzasztó szorulásom volt tőle, de már megszűnt.
Te szeded? Mennyit? Hogy hat rád?
Örülök hogy végre olyantól is hallok pozitív tapasztalatot, aki nem forgalmazó.
Barátnőd milyen adagolásban szedi az Imune-t, és mióta?
Én újabban 3x3-at szedek, mert azt mondták a face csoportban hogy ami rá van írva az kevés. de lehet hogy visszaállok a 3x2-re, mert erősen megfogja a hasam.
Szerintem úgy, hogy vagy forgalmazó és felszaporodott nála, mert havonta bizonyos mennyiséget meg kell venni neki. Biztos nem tudja rendes árán eladni, vagy csak a pénzed kell neki, és nem küld semmit. :)
Én ott vettem ahol 4 doboz vásárlása esetén darabonként 12.450 ft-ba jön ki az ára. Ez a hivatalos oldal webshopjában van. De ráakadtam az Imunéra a face-n is, és ott azt mondták nekem ha beregisztrálok, valami 8 ezer körül kapom darabját. Kérdeztem, ha regisztrálok kell-e adót fizetnem, mert az hittem forgalamzó leszek. Azt felelték nem, mert vásárlónak regisztrálok be, nem forgalmazónak. Tehát ha elfogy a meglévő készletem, lehet hogy regisztrálok, de vásárlóként is havi 3 dobozzal meg akarnak vetetni. Ez nekem sok. Itt a környéken már kerestem volna valakit akivel közösen vennénk meg, de nem kell senkinek, én meg nem postázgatok távolabbra, azzal is drágul.
Szedem bizony! Kb. 2 hete vagyok energikusabb. kevesebb ennivalót kívánok, és a tél folyamán 1-1,5 kg-ot fogytam kb.Tudni kell 62 éves vagyok egy csomó betegség után, és van azért pár most is, és leginkább vonszolni szoktam magam. Szoktak lenni jobb napjaim, de 2 hétig már nagyon régen nem tartott. Az algának tudom be.
A későbbiekben nem fogom tudni a pontos hatását, mert 2 napja elkezdtem a Grape Vitalt is, aminek szintén elég kedvező hatásokat tulajdonít mindenki, és elolvastam róla a feltalálója írását is. De az Immune bizonyított, így szedem továbbra is.
Te is szeded?
Kedves bjudit55!
Szeded még azóta ezt az algát? Milyen tapasztalatod van vele kapcsolatban???
Én ma kezdtem el szedni az Imune kapszulát.
A Solart és a Lunart szerintem már nem lehet kapni, de ugyanaz van az Imune-ban is. Ez a legújabb és van benne 4 féle alga.
Bár jó régen nem jár erre a kutya se, de azért be fogom írni a tapasztalataimat esetleges érdeklődők nagy megelégedésére. Mert hogy tapasztalatokat kizárólag csak forgalmazók honlapján lehet olvasni.
További ajánlott fórumok:
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Az anyatej és az elválasztás gyakorlata
- Legjobb lábvékonyító/formázó gyakorlatok?
- Mi a különbség a zsírégető és az erősítő gyakorlatok minősége és mennyisége között?