TUDNàTOK SEGITENI ...KERSEK EGY JO ORVOST,ARCPLASZTIKàRA.GONDOLTAM A CSUHA LAJOSRA,MERT NAGYON JO TAPASZTALATOM VAN VELE,O MUTOTTE A MELLEM 8 èVE..<CSAK JOT TUDOK MONDNI ROLA..TOKèLETES..DE AZ ARCPLASZTIKA MàS DOLOG..SENKI NEM BESZèL ROLA..KIT AJàNLATOK?
Sziasztok. Az én véleményem annyi. GUNA terapiarol, hogy nagyon bíztam benne, de nagyot csalódtam. Biztosan orvosa válogatja, én Csongrád megyében voltam, kezdtem volna egy kezelést. Először mindenféle méregtelenítéshez szükséges dolgot megvezetett velem azzal az indokkal hogy tiszta szervezetben dolgozik. Ezt meg megtettem, de amikor azt hittem hogy kezdődik a terápia amire igazán jöttem, újabb természetes alapú készítményeket irt fel. Tulajdonképpen jól lehúzott, de meg jobban lehúzott volna ha nem kapok észhez.
Tehát igazából úgy gondolod, nem éri meg? Finomította a ráncokat? Persze 35 évesen még nem igazán vannak ráncok, de a fiatalodás ebben a korban már jól látszik.
Tudtommal Szikora Ultherapyn volt, ami sokkal drágább, mint a Guna. De a szarkalábai ugyanúgy látszanak most is. Azokat szerintem csak a szike tudná eltüntetni. Nem mintha elvárnám tőle. Ha neki jó így, nekem nincs bajom vele.
Sziasztok! Tervezem, hogy résztveszek ilyen kezelésen, mert megfizethető és természetes és állítólag hatásos. Várom a tapasztalatokat hogy hányszor és milyen gyakran érdemes igénybevenni és egyáltalán hatékony-e. Köszönöm, üdv, grizus.