Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Grenadírmars (krumplistészta) recept

Grenadírmars (krumplistészta) recept

Elkészítési idő 40 perc

A Grenadírmars (krumplistészta) hozzávalói:
60 dkg burgonya
40 dkg nagykocka tészta
1 fej vöröshagyma
1 db paprika
2 db paradicsom
10 dkg füstölt szalonna
só, pirospaprika


A Grenadírmars (krumplistészta) elkészítési módja:
A felkockázott szalonnát kiolvasztjuk, majd a vöröshagymával, pirospaprikával, paprikával és paradicsommal pörköltalapot készítünk. Felöntjük vízzel és hozzáadjuk a nagyon apróra vágott burgonyát. Sózzuk, és addig főzzük, amíg a burgonya magától szétmállik. Közben megfőzzük a tésztát, leszűrjük és amikor kész a burgonyánk, akkor összekeverjük őket. Tálalásnál adhatunk mellé tejfölt vagy csemegeuborkát is.

Ha gondoljuk, akkor a grenadírmarsunkat meg is piríthatjuk serpenyőben vagy sütőben.


Kategória: Egytálételek receptjei


A grenadírmars (krumplistészta) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook