Green Gold Lunar és Solar (beszélgetés)
Eddig úgy volt,(legalábbis igy tájékoztattak) hogy x összeg a belépés és azért árút kapok.
Most meg állítólag még tizenezer forintot kell fizetni, hogy legyen "irodám"
Nem sikerült a csatlakozás, mert eléggé megkutyulták:(
Ugyhogy mostanság nem tudom kipróbálni az italokat
Majd még csak csütörtökön fogok vcsatlakozni, akkor rendelem meg a porokat és az italokat. A porok most kölcsönben vannak nálam, ezért csak ezt tudom tesztelni.
Tudom, hogy be fog jönni, mert már egy éve kerülgetem:)
Én később sem tapasztaltam, hogy olyan baromi jól aludnék tőle. A barátnőm viszont egy hónap alatt legalább 5 kilót fogyott, a bőre gyönyörű lett. A kolléganőm pedig a genio-tól van elájulva, azt mondja sokkal frissebbnek érzi magát és nem kávézik. nekem igazán a kineto jött be.
viszont a nex energiaitala isteni klassz. az aztán tényleg frissen tart.
Próbáld. sokkal több jót hallok róla, mint az én tulajdonképpen semmilyen tapasztalatom. talán ha türelmesebb lettem volna, én is jobbakat tapasztalok.
de az energiaigal az tényleg fantasztikus.
a hozzátartozó energiaitalok fantasztikusak (kineto) úgy futok egy órát, mint a nyúl és meg sem döglöm közben :o)).
az alga nekem remek arcpakolásként. én egyáltalán nem alszom jól tőle, ezért nincs türelmem szedni. de néhány barátom esküszik rá. van aki fogyott jó pár kilót, van akinek a bőre lett sokkal jobb, a narancsbőre múlt el és összességében energikusabbnak vallja magát mindenki.